Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !!!

Chciałam się przywitać i zaprezentować moje maleństwo. Jest to staruszka E87 116i SE

Jest to mój pierwszy egzemplarz bmw, dopiero zapoznaje się z tą marką ale mogę powiedzieć, że podoba mi się i że będę wierna tej marce aż do śmierci hehe

Obecne autko mam już rok ale wiem, że kolejny będzie mocniejszy, szybszy i też z serii 1

Opublikowano
Witamy w gronie posiadaczy i sympatyków marki BMW, 1er to dla mnie najlepiej zaraz po M3 prowadzący się samochód a jak będzie miał ponad 200KM to radość z jazdy bezcenna :cool2:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano

No niestety moje maleństwo nie ma 200km i nad tym ubolewam ale w UK to szybko się nie pojeździ niestety więc może i dobrze, dłużej zachowam swoje prawko hehe :-)

a zdjęcia hmmmm jak je tutaj wrzucić ??? :roll: :roll: :roll:

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie !!!

Chciałam się przywitać i zaprezentować moje maleństwo. Jest to staruszka E87 116i SE

Jest to mój pierwszy egzemplarz bmw, dopiero zapoznaje się z tą marką ale mogę powiedzieć, że podoba mi się i że będę wierna tej marce aż do śmierci hehe

Obecne autko mam już rok ale wiem, że kolejny będzie mocniejszy, szybszy i też z serii 1

To się nazywa deklaracja deklaracja :-) trzymam za słowo :P

No i nie taka znowu staruszka, E21 to jest staruszka (a raczej staruszek) :-)