Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem posiadaczem 530xd E60 z 13.10.2008r chciałbym wymienić zwykłe żarówki na Ledy.

Czytałem dużo postów i są dwie wersje mianowicie, na pewno podświetlenie ringów i tablicy rejestracyjnej

musi posiadać CANBUS. Natomiast podświetlenie wewnątrz kabiny (w drzwiach, pod nogami, w podsufitce)

musi posiadać CANBUS czy nie. Proszę o pomoc kogoś kto borykał się już z tym problemem.

pozdrawiam

Mariusz Żmuda Trzebiatowski

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Musi, przerabiałem to u siebie.

Ja do siebie kupiłem takie i świecą super:

http://www.ceneo.pl/23936106

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

jestem posiadaczem 530xd E60 z 13.10.2008r chciałbym wymienić zwykłe żarówki na Ledy.

Czytałem dużo postów i są dwie wersje mianowicie, na pewno podświetlenie ringów i tablicy rejestracyjnej

musi posiadać CANBUS. Natomiast podświetlenie wewnątrz kabiny (w drzwiach, pod nogami, w podsufitce)

musi posiadać CANBUS czy nie. Proszę o pomoc kogoś kto borykał się już z tym problemem.

pozdrawiam

Mariusz Żmuda Trzebiatowski

oświetlenie wnętrza nie jest monitorowane przez komputer możesz tam pakować jakie chcesz ledy

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"