Skocz do zawartości

BMW e92 335d VIN: WBAWD71060P074033

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
No wlanie o to mi chodzi ze nie napisał ze bezwypadkowy a ze 80 tys to nie doczytałem to chyba nie jest okazja cenowa :cry2:

Myslalem ze 60 :duh:

Napisal bezwypadkowy jak ty czytasz.

• Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To jest bezwypadkowe ewentualnie po kolizji :mrgreen:

Edytowane przez M3 FAN 1

Opublikowano

Do MODERATORA myślę ze wszystko wyjaśnione wiec temat do zamknięcia !!!

:arrow: wiatraki jak złapią wiatr to powstanie kolejna telenowela .

Edytowane przez M3 FAN 1

Opublikowano
  • Autor
Również uważam, że temat się wyczerpał. Zdjęcia nie wyjaśniają nic, zwłaszcza 95% wad ukrytych. Sprawa polubownie nie do rozwiązania, a auto niewarte uwagi.
Opublikowano
nie nakręcaj się tak :D pewnie to nie ty tylko TATUS :shock: :shock: :shock: HAHAHA
Opublikowano
  • Autor
Do Szczecina zapraszam z twoją "lalą" może jednak przeoram :)
Opublikowano
Curwa wałek w biały dzień jutro dzwonie na Milicje, z Francji i tylko taka mała rozpierducha :norty:
Opublikowano
mnorbert niepotrzebnie skasowałeś nr rejestracyjny - przecież auto to nie osoba, w żaden sposób nie identyfikuje konkretnej osoby, ani w sumie nikogo
Opublikowano
  • Autor
mnorbert niepotrzebnie skasowałeś nr rejestracyjny - przecież auto to nie osoba, w żaden sposób nie identyfikuje konkretnej osoby, ani w sumie nikogo

Mam również PESEL tego gówniarza 88'. Dowiem się w tygodniu jak to wygląda prawnie i numer wróci jak to potwierdzę.

Opublikowano
A co z tym zwrotem kosztów podróży? Wady ukryte zostały przecież odkryte :D Trzeba pozamykać te ASO "bo się nie znają"
Opublikowano
  • Autor
Sprzedawca o niczym nie wiedział. Jak każdy inny oszust :duh:
Opublikowano

Auto mogło mieć wady ukryte, o których sprzedawca mógł nic nie wiedzieć. Ale jak napisał, że auto absolutnie bez wad ukrytych, to są dwie możliwości.

Wiedział i ukrył ten fakt.

Nie wiedział, ale piszącI że absolutnie bez... wprowadził ludzi w błąd. I należy się to co obiecał.

Opublikowano
  • Autor
To jest bezwypadkowe ewentualnie po kolizji :mrgreen:

Taki odważny, że zdjęcia usunął.

Opublikowano
Trzeba wiedzieć co się pisze i brać za to odpowiedzialność. Tu nie ma miejsca na jakieś ale... Tu chodzi o duże pieniądze.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

może się chłopaki z TC wypowiedzą jak czipa robili.

chyba że to jakiś znajomek.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
M3 FAN 1 jesteś oszust i tyle, przez takich jak ty kupno używanego samochodu w normalnym stanie jest prawie nie wykonalne... Mam nadzieje że utopisz kasę na tym aucie i się wreszcie nauczysz pisać prawdę. Swoją drogą znajomy opowiadał że jak pojechał po auto i okazał się handlarz (prywatny właściciel) i go chciał oszukać to tak go przekopali że błagał żeby wziął rekompensatę za drogę...
Opublikowano
popatrz jak w tym ASO się nie znają, tyle rzeczy znaleźli, a to tylko czujnik ABS uszkodzony :duh:

A myślisz ze ASO to GURU i na wszystkim się zna !!!pewnie dla ciebie tak :D

Podarujcie sobie bez sensownych komentarz :twisted: zamieszczam foto i wtedy się wypowiecie

ja jedyne w ASO co bym sprawdzał przy kupnie auta to odczyty przebiegu, a całkowite sprawdzanie samochodu u nich uważam za stratę pieniędzy, bo gówno się znają (może nie wszędzie, ale piszę z własnego doświadczenia po przygodzie ze sprawdzaniem auta w ASO). Wolałbym pojechać do zaprzyjaźnionego warsztatu/blacharza, tam zapłacić 1/4 kwoty i sprawdzili by mi auto 10x bardziej rzetelnie i dużo lepiej pod kątem napraw blacharskich, także misiu kolorowy nie trafiłeś z tym, że ASO to dla mnie w jakiś sposób guru. Sprzedajesz ulepa jadąc na plecach forum, teraz będziesz tutaj toczył z każdym wojny? idź sobie stąd :wink:

Opublikowano
Swoją drogą znajomy opowiadał że jak pojechał po auto i okazał się handlarz (prywatny właściciel) i go chciał oszukać to tak go przekopali że błagał żeby wziął rekompensatę za drogę...

Chciałbym to zobaczyć

Andersen przy Tobie to dopiero sie uczy pisac pierwsze baśnie

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
to powiadasz kolego M3 FAN że wymieniasz czujniki na nieoryginalne niedziałające i nic o tym nie wiesz, ciekawe, ciekawe .......
Opublikowano
Nic nie wskórasz jak nie doszło to transakcji kupna
Opublikowano

ja jedyne w ASO co bym sprawdzał przy kupnie auta to odczyty przebiegu, a całkowite sprawdzanie samochodu u nich uważam za stratę pieniędzy, bo [bAD] się znają

Z własnego doświadczenia muszę niestety ale potwierdzić Twoje zdanie

Opublikowano
Dajmy już człowiekowi spokój. Zle się przygotował, jeszcze gorzej wszystko wykonał, beznadziejnie się zachował. Kombinować też "trza umić"
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.