Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, kopalem forum za jakims postem na ten temat ale nie znalazlem, mam problem bo nie dziala mi regulacja swiatel z przdu, krecac regulacja wewnatrz swiatla nie reaguja, ktos wie z czego i skad sa one zasilane? znalazlem tylko dwa wezyki i one ida do rej regulacji wewnatrz
Opublikowano

Otoz w tych wezykach jest plyn. Jezeli masz minimalna banke powietrza to regulacja nie bedzie ci dzialac. To jest czesta przypadlosc tego uklady.

Drugim warunkiem jest jeszcze to aby nie bylo rdzy i regulacja mogla plynnie regulowac swiatelka

Opublikowano
W mojej byłej E30 też to nie chodziło. Oczywiście chciałem reanimować tę regulację i pojechałem do ASO. Tam się dowiedziałem, że jest to hermetycznie zamknięty uklad już w procesie produkcji i można kupić go tylko w całości :!: Cena - ponad 1000PLN. :duh:

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano

Czesc

U mnie to tez nie dzialalo i dowiedzialem sie ,ze wlasnie cena tego ustrojstwa jest zaporowa.

Wlasciwie to tylko gadzecik,bo kto zaladuje tak samochod,ze trzeba bedzie podnosic swiatelka?

Na forum byl juz ten temacik.

Zanim wycialem to dranstwo :P dowiedzialem sie,ze raz popsute nie nadaje sie do naprawy.

Niwarto sobie tym glowy zawracac,bo ztego co wiem ,to w wiekszosci beemek to g... nie dziala.

pozdrawiam