Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tu są linki

viewtopic.php?f=91&t=260469&start=30

BTW: Planują wydać jakąś wersje "2" tych map czy już byłą i przeoczyłem?

Druga sprawa mocno niezrozumiała, znikł mi z mapy odcinek A1, od węzła Mszana do chyba tego przed Żorami, ten co długi czas był wyłączony przez feralny most. :shock:

EDIT: Właśnie byłem sprawdzić bo rano wymieniłem płytę z mapą na poprzednią bez foto. Na tej płycie JEST A1, a wymieniłem ją bo dokładnie tak samo znikł ten odcinek A1. :shock:

Wymieniłem ją z powrotem na płytę z FOTORADARAMI, na której rano nie miałem odcinka A1, zobaczę co się stanie jak sprawdzę za parę godzin.

O co kurde chodzi?!

EDIT2: Jest to jakieś kompletnie porypane, wczoraj nagrałem na nowo płytę z na nowo ściągniętej mapy 2015 z tych linków http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=995629 i nie ma odcinka A1 Mszana-Świerklany, co lepsze mam jakąś starszą mapę prawdopodobnie 2014 i tam ten odcinek jest. :duh: Czy może ktoś sprawdzić jak jest u niego na mapach 2015? Czyżby z powodu prac na tym odcinku z mostem którego nie mogli ukończyć w terminie usunięto ten odcinek z mapy 2015, a wcześniej on był?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Posiadam w moim F10 z 2012 Road Map Europe Premium 2012 chciałem zaktualizowac do Road Map Europa Premium West 2015-2 ściągnąłem na usb widzi aktualizacje klikam aktualizuj ale wyskakuje mi komunikat "nawigacja w twoim samochodzie jest niekompletna/uszkodzona konieczny kontakt z serwisem" czy ktoś wie o co kaman? może muszę zacząć od poprzednich wersji a nie odrazu 2015?