Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie...czy wymieniając zderzaki w pre LCI na m-pakietowe są one plug&play czy trzeba wymieniać ślizgi ? Gdzieś na forum widziałem że ktoś wymieniał ślizgi i stąd pytanie.

Opublikowano

Z tyłu wymieniasz slizgi, z przodu nadkola, adapter do osłony, halogeny+wtyczki, reszta się dopasuje + oczywiście progi

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Nadkoli koniecznie nie musisz, stare podpasuja aczkolwiek jedzie mikro szparka
Opublikowano
..do wiadomości autora,koszt takiego zabiegu; zderzaki przód + tył bez progów to około 2,5 - 3tyś wszystko zależy za ile kupisz zderzaki i ile wyniesie lakierowanie,ja bym na tym ostatnim nie oszczędzał.
Opublikowano
Jeżeli dobrze znajdzie to zrobi on to za jakieś 2tys góra. Zderzak przód 400, tył 600-700, lakierowanie 2x 350. Problem jest taki ze zeby znaleźć dobry tani zderzak tył to graniczy z cudem. Ja na szczęście za swój przód dałem 200 w udealnym stanie z kratkami, tył 600, halogeny przód 75zl za 2szt w bardzo dobrym stanie. Jest to kwestia szukania miesiąc lub dwa albo i dłużej wszędzie gdzie sie da.
Opublikowano
No wlaśnie ze zderzakami to jest różnie ogólnie to poliftowe można kupić taniej niż pre LCI :D nie wiadomo dlaczego.Ja swój m-pak szukałem od listopada do lutego i nic sensownego nie było czyli wszystko oprócz zderzaków i halogenów musiałem kupić w aso :(
Opublikowano

-adapter przód 75zł

-kratki zderzaka 370zł

-listwa tylnego zderzaka 80zł

-zaślepki sprysków i haka przód 220zł

-ślizgi zderzaka tył 2x 80zł

nadkoli nie wymieniałem :D

Opublikowano

u mnie z cenami to raczej na "biednie było" kratki praktycznie dostałem gratis

-kpl. kratek przód (ori) ok. 30zł

-dolna nowa osłona 50zł

-nowe ślizgi tył ok. 200zł

-dyfuzor tył ok 180zł

Muszę jednak wymienić jeszcze zaślepki na spryskiwacze bo troche sie połamały przy wyjmowaniu ostatnio :D

• 11 miesięcy temu...