Skocz do zawartości

[warszawa] e46 330xd WBAEX71000JR74738

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przednie nadkole od strony kierowcy wydaje się ciemniejsze :)
Opublikowano
  • Autor
Ogolnie kiera nie wydaje sie wam zbyt zmeczona jak na tak smiesny przebieg?
Opublikowano
Przecież to szwajcar :) wiadomo że był bity. Policz akcyzę, VAT i dojdziesz do wniosku że "całego" auta nie opłaca się sprowadzać.
Opublikowano
Lusterko wsteczne nie od tego auta. Jedna nerka w chromie, druga zwykła - ciekawa wizja artystyczna. Brak zdjęć komory silnika i foteli. Zapytaj, jakimi dokumentami jest potwierdzony ten przebieg.
Opublikowano
Smieszny przebieg jak na ten rocznik , kiera "wyslizgana" , popros o zdjęcia komory silnika i fotela kierowcy .
Opublikowano
  • Autor
Ok napisze! Dzieki za opinie
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

dobra wiocha z tym m-pasztetem.

ale z takimi blachami to się nie rozróżnia :mrgreen:

niech podeśle zdjęcia detali.

podstawa jak gałka od radia wyżarta to olej bo do 300 się nie wyciera nawet jak nie korzystasz z multi tylko gałą kręcisz .

a u nas przy <200tkm wyżarte do plastiku :norty:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
  • Autor

podstawa jak gałka od radia wyżarta to olej bo do 300 się nie wyciera nawet jak nie korzystasz z multi tylko gałą kręcisz .

a jak uzywa tylko przyciskow na kierze? Wtedy galka malo mowi chyba.

Opublikowano
Chyba szukasz klopotow kolego . Kiera , pokretlo radia swiadcza ze przebieg może być dużo zaniżony . Tak jak kolege Pete napisał popros sprzedajecego o więcej zdjęć detali .
Opublikowano
  • Autor
Chyba szukasz klopotow kolego . Kiera , pokretlo radia swiadcza ze przebieg może być dużo zaniżony . Tak jak kolege Pete napisał popros sprzedajecego o więcej zdjęć detali .

Gdzie widisz wytarte pokretlo radia dokladnie?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Lusterko wsteczne nie od tego auta.

Dlaczego tak uważasz ???

Miałem u siebie takie same .

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

przecież napisałem że nawet jak jest multi, a gała wyżarta to świadczy nie najlepiej.

ja nie używam multi a gałka jak nowa.

tu się nie dopatrzyłem nic bo fotki z dup.y robione.

Opublikowano
  • Autor

przecież napisałem że nawet jak jest multi, a gała wyżarta to świadczy nie najlepiej.

ja nie używam multi a gałka jak nowa.

tu się nie dopatrzyłem nic bo fotki z dup.y robione.

Moglbys zrobic fotke tej galki? Mialbym jako porownania przy ogladaniu innych bmw. Bylbym mega wdzieczny!

Opublikowano
przesada z tymi przebiegami :mad2: chyba że szwajcar kupił 3.0d i nie było go stać na paliwo dlatego tak mało nalatał :duh:
Opublikowano
przesada z tymi przebiegami :mad2: chyba że szwajcar kupił 3.0d i nie było go stać na paliwo dlatego tak mało nalatał :duh:

Dokładnie :D Najniższa krajowa na poziomie 22 CHF/h i ropa po 1.90 CHF/L, ale co tam, polak w to uwierzy :D

Opublikowano
Lusterko wsteczne nie od tego auta.

Dlaczego tak uważasz ???

Miałem u siebie takie same .

Moim zdaniem jest to lusterko od samochodu z fabrycznym alarmem BMW, w omawianym alarmu w VINie nie ma. Jeśli się mylę, niech ktoś mnie poprawi.

Opublikowano
W e39 tez mam takie lusterko i auto jest wyposażone w fabryczny alarm .
Opublikowano

Następne hejtowanie auta :duh: a nie lepiej sprawdzić przebieg w aso bmw? I potem pisać cis ile ktos robił kilometrów ?

Takue auto nie jest tanie w zakupie dlatego podstawa jest sprawdzenie histori w aso a nie pisanie o przyciskach wytartych

Itp ,uszkodzonego takiego auta wcale nie opłaca sie sprowadzać to nie Niemcy .

Koszt akcyzy VAT i cła to min z transportem 5000 zł a

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

właśnie może ktoś wrzuci rozkodowany vin :mrgreen:

lusterko jest od fabrycznego alarmu.

gałka powinna mniej więcej wyglądać tak, a nie wygryziona do czarnego plastiku który jest pod spodem.

i nie pisze tutaj o tym egzemplarzu tylko o wszystkich rodzynach co mają do 200tkm, a klawisze jakby ktoś zębami je wciskał.

http://s11.postimg.org/44p28ccm7/ga_ka.jpg

Opublikowano
Następne hejtowanie auta :duh: a nie lepiej sprawdzić przebieg w aso bmw? I potem pisać cis ile ktos robił kilometrów ?

Takue auto nie jest tanie w zakupie dlatego podstawa jest sprawdzenie histori w aso a nie pisanie o przyciskach wytartych

Oczywiście że się opłaca, choć przy obecnym kursie CHF, pewnie trochę mniej. Najczęściej sprowadzają auta zarejestrowane firmy, więc odpada Ci VAT - 19% (Opodatkowanie w Niemczech), cło 10% płacisz tylko w przypadku samochodów wyprodukowanych poza terenem Unii europejskiej np. Toyoty, Hondy itp. Transport to jest maksymalnie 1500zł, akcyza przy rozbitym samochodzie też jest o wiele mniejsza. To jak się nie opłaca? :)

Gościu z mojego miasta ściąga auta i jakoś nie widzę tu samych bezwypadkowych 2.0 :) http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=15040304

Opublikowano
  • Autor

Przeciez ze szwajcarii sciaga sie tylko uszkodzone auta. Takiego na kolah sie nie oplaca sprowadzac.

Opublikowano

Mało kto wpisuje w rachunek regułki ktora zwalnia z opłaty cła ,jezeli masz firmę to opłacenie vatu w DE nic niecdajecbo musisz opłacić go jeszczeraz w pl chybaczecsciagasz na priv bez podatków to mozesz sobie to oclić na granicy bedzie troche taniej ,jeden ze spedycji niemieckiej juz siedzi za wstawiane pieczątek na rachunek zwalniającej z cła .

Sprowadzałem kiedys sprintera nowego uszkodzonego i musiałem zapłacić cło sprzedający nie wpisał w rachunek regułki .

Auto kazdy wie ze jest produkowane w DE .

Opłaca sie ściągać nowe uszkodzone ale napewno nie e46 no chyba ze za 800 chf i na Lorę .

Kto ma czas i swojego blacharza moze sie w to bawić .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.