Skocz do zawartości

bluetooth e60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem po doposażeniu mojej e60 w bluetooth i CIC-a , mam problem z książką telefoniczną tzn. telefon paruje się z samochodem i "ściąga" książkę telefoniczną z telefonu, jednakże wybierając wyznaczony nr tel. nie łączy (nie pokazuje zielonej słuchawki) , muszę wybierać nr abonencki telefonem, natomiast jak ktoś do mnie dzwoni to wyświetla mi jego nr i przypis do niego na monitorze. Reasumując telefon paruje się jednakże działa tylko w jedną stronę tzn. wyświetla mi nr dzwoniącego i nazwę przypisaną do niego, wyświetla mi książkę na monitorze, jednakże nie mogę zadzwonić z pozycji samochodu. Trochę dziwne?
Opublikowano
  • Autor
Nokia C2-01i X3, myślę , właściwie jestem pewien , że to nie wina telefonu.
Opublikowano
na pewno masz telefon z 2-ma kartami sim. musisz okreslic z jakiej karty telefon ma wybierac numer bez kazdorazowego pytania.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Nie , mam tylko z jedną zwykłą kartą. Mam mulfa 2 i CIC-a . Problem do dziś nie rozwiązany :-( , tylko dziwi mnie to, że pobiera książkę telefoniczną. Po najechaniu na nr po prawej stronie nie podświetla słuchawki na zielono. Muszę dzwonić z aparatu i jak wymiera numer to są zamiast cyfr gwiazdki, natomiast jak ktoś do mnie dzwoni to wyświetla nr lub opis z książki na monitorze (CIC). Dziwne , że działa tylko w jedną stronę (odbiór). Temat nadal nieogarnięty :-( .
Opublikowano
Nie , mam tylko z jedną zwykłą kartą. Mam mulfa 2 i CIC-a . Problem do dziś nie rozwiązany :-( , tylko dziwi mnie to, że pobiera książkę telefoniczną. Po najechaniu na nr po prawej stronie nie podświetla słuchawki na zielono. Muszę dzwonić z aparatu i jak wymiera numer to są zamiast cyfr gwiazdki, natomiast jak ktoś do mnie dzwoni to wyświetla nr lub opis z książki na monitorze (CIC). Dziwne , że działa tylko w jedną stronę (odbiór). Temat nadal nieogarnięty :-( .

Objawy jak dla mnie niezakodowanego mulfa pod auto.

A ja mam pytanko ile można telefonow sparować z autem??

Sparowac mozesz cztery, ale tylko z jednym mozesz sie polaczyc jednoczesnie.

Opublikowano
  • Autor
Czyli muszę ego mulfa zakodować pod CIC-a? Może znajdę kogoś kto mi to zakoduje, chyba , że jakieś wskazówki przy zakodowaniu?!
Opublikowano
Nie tyle do CIC tylko pod auto. Każda nowa cześć powinna być zakodowana pod wyposażenie auta.