Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio w moim modelu na polsprzedgle slychac taki stukot jakby ze sprzegla.Przy gaszeniu jest ok,biegi wchodza normalnie.

Przypuszczam ze dwumas jest do wymiany.Patrzylem na nowe i cena wynosi ok 2000 zl.

Duzo moich znajomych regenerowalo dwumasy i podobno jest ok.Najbardziej polecaja jakas firme w Kozuchowie.

Cow y sadzicie na ten temat,moze ktos z Was korzystal z regeneracji i moze cos powiedziec na ten temat

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano
Regeneracja kosztuje 500zl.Sprzeglo mam w stanie bardzo dobrym wiec nie musze zmieniać.lozyska nie da sie kupić nowego samego tylko jest dostępne w zestawie.

Opublikowano
Ja na twoim miejscu bym kupił samą nową dwumasę i założył bez nowego sprzęgła, jak już chcesz tanio. Znajomy tak zrobił i przejeździł ponad 200 tysięcy.
Opublikowano

A wciskanie sprzegla do polowy i jak slychac takie telepanie w sprzegle to musi byc dwumas?Przy gaszeniu nic nie rzuca .

Sam dwumas mozna kupic za 1100zl.

Opublikowano
Może być łożysko, u mnie było i to i to, dwie rzeczy hałasowały. Jak nie zrzucisz skrzyni to nie będziesz wiedział.