Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam taki "problem"

Co prawda jestem na glebokiej rezerwie gazu jak i paliwka mam e36 2.0 z 94 roku

puki bylo "paliwko" wszystko ekstra, narazie jezdze firmowym wiec nie tankuje

no ale do sedna

krece betke do 4 tys obrotow i tak jak by slabnie trzyma ja na 4 tysiacach nastepny bieg to samo nastepny to samo ale powiedzmy mam te 4 tysiace obrotow pedal w ziemi i nie idzie, jednak jak "podpompuje" to dokreci do konca na 7tys, co moze byc przyczyna ?

wybaczcie ze wczesniej nie zatankowalem i nie wykluczylem tej mozliwosci, jednak chcialem zapytac :oops:

wyczytalem w innym poscie czlowieczka ktory mial 5tke i u niego byl przyczyna katalizator jednak nie "podpompowywal"

ktos mial cos takiego w trojce ?

Opublikowano

bardzo mozliwe ze pompa paliwowa nie podaje wlasciwego cisnienia albo paliwko gdzies miedzy bakiem a wtryskami ucieka do atmosferki...wkoncu auto stare i weze gumowe pierwszej mlodosci nie sa...

aha watek powinien byc umieszczony w "mechanicznym"

Opublikowano
bardzo mozliwe ze pompa paliwowa nie podaje wlasciwego cisnienia albo paliwko gdzies miedzy bakiem a wtryskami ucieka do atmosferki...wkoncu auto stare i weze gumowe pierwszej mlodosci nie sa...

aha watek powinien byc umieszczony w "mechanicznym"

sorki to moj 1wszy post i trochu sie pogubilem :>

Opublikowano
sorki to moj 1wszy post i trochu sie pogubilem :>

Ino niech mi to będzie ostatni raz :naughty:

I ostatni raz temat bez zaznaczenia jakiego modelu dotyczy problem.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Ale jak to do 4 tys idzie normalnie a pozniej co staje na 4 tys czy po 4 tys idzie w gore ale wolno?
Opublikowano
Ale jak to do 4 tys idzie normalnie a pozniej co staje na 4 tys czy po 4 tys idzie w gore ale wolno?

heh wybaczcie ale dolalem mu do kotla i idzie jak burza : >

nie wiem o co kaman jak malo paliwka to nie ciagnie zglupialem do konca : >

normalnie juz kreci