Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wiem że podobne tematy już były ale nic konkretnego sie z nich nie dowiedziałem, a więc od nie dawna jestem użytkownikiem bmw e87 i w moim bmw jest niestety radio BMW business i nie działa mp3 tylko wyswietla sie CD ROM i spowrotem włącza sie radio a wcześniej czytałem że niektórym w tych radiach działa MP3 jeśli tak to jak? i czy jak nie da rady to czy trudna jest wymiana radia na BMW professional, i czy napewno działa w nim MP3, i czy przeszkadza brak kierownicy wielofunkcyjnej?
Opublikowano

Hey!

Też miałem radio bussines i Mp3 nie działały - kupiłem inne bussines, w którym mp3 chodzi, podmieniłem i działa:) Te radia w którymś momencie produkcji obsługiwały mp3 ale jak to dokładnie jest to nie wiem. Chyba te z chromowana obwódką wokół pokrętła głośności obsługują mp3 - po tym można to wyczaić:)

Pozdrawiam!

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42
Opublikowano
a chromowana obwódka wychodziła chyba w poliftach:P ja zmieniłem business na professional, gra duzo lepiej, nie jest to jakiś super ekstra dzwięk ale nie ma porównania do business :)
Opublikowano
A nie jest czasem tak, że da się jakoś dokodować czytanie empetrójek jeśli fabrycznie business nie czyta?