Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jak można było dopłacić za elektryczne sterowanie + pamięć i zostawić ten obrzydliwy wzór obszycia :mad2:
Opublikowano

Super cena :mrgreen: Jana takiego w tej cenie tlko ze przedliftemn :mrgreen: a droższego o 6 tys polift wiec znowu okazja :cool2:

Kupuj mega cena :cool2: koszt oclenia i transportu to min 5000 zł wiec to auto kupiono za 3 koła euro a takue dobre nawet 320 ci sa od 5500-6000 euro w gore :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Za ta kase trzeba sie cieszyć zespole ma tapicerkę :cool2:

325 ci polift za 20 koła :duh: trzeba zwijać interes :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Zenuś teraz to już nie przesadzaj z tym marketingiem.

W dwudniowym aucie zaraz po wyjezdzie z salonu mozesz dostać kamieniem z pod ciężarówki.

Opublikowano
Zenek pestka bardzo możliwe. Alu rzut oka pod maske, sprawdzenie roku produkcji reflektorów śrub od błotników itd i już wiemy czy szyba byłą wymieniana bo był wypadek czy właściciel dbał o auto i swoje bezpieczeństwo... Ja ze sprzedażą swoich poprzednich aut mimo wymiany szyb przednich nie miałem najmniejszego problemu. Przeważnie pierwsza zainteresowana osoba kupowała. Rekord to Opel Vectra B kilaka lat temu wystawiłem w sobotę wieczorem a sprzedałem w niedziele rano i to nawet goście się nie targowali...
Opublikowano

Niestety nie przesadzam i wymianacszyby to 90% uszkodzenie po wypadku chyba ze kiedyś wymieniana to co innego ale swierza wymiana to wypadek i tyle niech mi nikt nie mówi ze handlarz wymieni ci szybę bo ma odprysk :duh:

Za długo w tym siedzę .

Zreszta jak ja miałem odpryski to dawałem rabat a klient sam decydował czy wymieni czy nie .

Opublikowano
Niestety nie przesadzam i wymianacszyby to 90% uszkodzenie po wypadku chyba ze kiedyś wymieniana to co innego ale swierza wymiana to wypadek i tyle niech mi nikt nie mówi ze handlarz wymieni ci szybę bo ma odprysk :duh:

Za długo w tym siedzę .

Zreszta jak ja miałem odpryski to dawałem rabat a klient sam decydował czy wymieni czy nie .

Ja tu nie pisze o samochodach na handel... Ja średnio jeżdżę autem od 3 do 4 lat i sprzedaje... W aucie robię wszystko co potrzeba w tym przednia szybę jak jest zużyta... Chciałem BMW w bardzo dobrym stanie od prywatnego właściciela ale takich nie było, sam się mega zdziwiłem jak w komisie był bardzo dobry stan blacharski z pełną historią ale cena nie była okazyjna tylko normalna... Jeden koleś mnie zniszczył chciał 45 tyś za 2006 rok 320d przebieg 212000 potwierdzony...

Opublikowano

Co w tym ciekawego? Wejdź na powypadkowe i zbacz uszkodzone szyby przy zderzeniu czołowym .

Ameryka ? Kolumb cy cos ? :mrgreen:

Opublikowano
Najlepiej obejrzeć na żywo,sam sprzedawałem na początku roku 320d z 05 lub 06 na bixenonie,bananowe skóry,czarna,sedan ,manual czyli fajna opcja,kolega mi ją nagrał jak był we Włoszech u znajomego,poszła za 25300 po opłatach,ale nic nie picowałem i zainteresowanie było znikome.
Opublikowano
Co w tym ciekawego? Wejdź na powypadkowe i zbacz uszkodzone szyby przy zderzeniu czołowym .

Ameryka ? Kolumb cy cos ? :mrgreen:

tak jak ktoś napisał- przednią szybę można mieć do wymiany w aucie prosto z salonu po przejechaniu 2 km .

Robię rocznie 150 tys km busem - W najgorszym roku szybę wymieniałem 5 razy a auto nawet stłuczki parkingowej nie miało.

Opublikowano
To gdzie ty jeździsz do torze żużlowym :mad2: ja raz w zyciu wymienialem szybę i to chyba 10 lat temu .
Opublikowano
Szyby często pękają szczególnie w zimie gdy ktoś rozgrzeje auto ,a potem nagle włączy dmuchawe ustawioną na szybe,często też pęka od rdzy pod uszczelką szyby bo tam zbiera sie woda i zalega,a potem bąbel z rdzy rośnie i na nią pręży,aż ta pęka,widziałem też jak po wjechaniu w dziure szyba pękła od naprężeń.