Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuje :) Kod lakieru to 668/9.

Zaślepka przyszła i w poniedziałek będzie gotowa więc w poniedziałek chciałbym mieć już zakończoną sprawę....

Powiedzcie mi tylko jak spryskiwacz jest zasilany ? pod wpływem Ciśnienia " psika " ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak, tylko ciśnienie. Podłączenie sprysków jest bardzo nisko w układzie więc jeżeli masz wlane dużo płynu to będzie leciał i to wartko, nawet ponad 5 litrów może wylecieć przy zapełnieniu. Ale tak jak pisałem sprawdź czy samej końcówki dyszy nie da się u Ciebie wpiąć.

Swoją drogą najlepiej to chyba wykodować te spryski.

3A0jS9b.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hejka , Panowie ktoś urwał mi zaślepkę bądz sama odpadła w sumie mało istotne bo tak czy siak trzeba to zrobić :P Tak to wygląda na zdjęciu ...

640e1f6d7b7b.jpg

Powiedzcie mi proszę czy wystarczy kupić samą zaślepkę ?

Moje auto to BMW e92 m pakiet

A tutaj ta zaślepka

http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/7171660-oslona-spryskiwacza-gruntowana-prawa/vPW91645

• 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W listopadzie wymieniłem prawa dysze kupilem w aso,teraz leje lewa co myslicie o zamienniku?Czy lepiej orginał.
  • 2 lata później...
Opublikowano

Też chciałbym odświeżyć temat - czy ktoś montował zamienniki tych spryskiwaczy? Ori są drogie (rzędu 300 zł/szt) i wcale nie jakieś super, bo szybko ciekną.

Zamienniki są od 35 zł, pytanie czy działają poprawnie?

Opublikowano
Kupowałem dwa razy zamienniki, tyle ze na aliexpres, i ten wymieniany nie chowa się, poprzedni też miał taką usterkę, średnio wytrzymują rok, a oryginalny w drugiej lampie dalej działa... tak wiec jak sam wymieniasz to sie opłaca, bo do tej pory wydałem 100pln na dwa, zostaje mi jeszcze 200 pln zapasu :wink:
Opublikowano

Pytanie czy nie chowają się od nowości czy dopiero po czasie mają takie dolegliwości?

Bo są jeszcze zamienniki "niby" lepsze - po około 100 zł, firmy Blic. Pytanie czy to to samo co z ali-express i z Alle po 35-40 zł.