Skocz do zawartości

[E39] 520i 11.1996 brak samochodzika na zegarach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Bmw e39 rok produkcji 11.1996

Brak ikonki samochodzika na zegarkach

Czy jak pidlacze nowsze zegary z ikonka samo hodzika będą dzialaly?

Chodzi mi o komunikaty otwartych drzwi, żarówek płynu itp.

Nie potrzebuję danych o spalaniu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
znaczy że go tam nie ma? raczej niemożliwe. zaglądałeś do środka? może kostka zaśniedziała albo się poluzowała.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Były takie co nie ,miały nawet tego samochodzika.
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Też mi się nie wyświetla. Podejrzewam, że może żarówka się spaliła w środku, bo te czerwone pałeczki o otwartych drzwiach, przepalonej żarówce itp. normalnie działają. Poprawka, wszystkie E39 miały ten samochodzik.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Poprawka, wszystkie E39 miały ten samochodzik.

Głupstwa piszesz,moja nie posiada wspomnianego obrysu auta i koleżka z pracy również ma golasa jak ja :mrgreen:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Poprawka, wszystkie E39 miały ten samochodzik.

Głupstwa piszesz,moja nie posiada wspomnianego obrysu auta i koleżka z pracy również ma golasa jak ja :mrgreen:

Co Wy za auta kupujecie? :mrgreen:

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie , że były bez.
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

Widać, że nie wszyscy są w temacie odnośnie wersji OBC w naszych E39 :wink: to małe foto dla wyjaśnienia sytuacji z testu zegarów :mrgreen: oraz wersji jaką posiadam

http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/836/bmw002.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/40/bmw003l.jpg

Jak widać na zdjęciach nie posiadam obrysówki auta

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Szwagier posiada z 05.1997 na zegarach samochodzika brak, aż sam się zdziwiłem, bo taka limuzyna, a wersja jak by trochę okrojona.

Potrzebujesz klucza do blokowania wału korbowego M47 / M47N... mam taki! NOWA CENA 120zł!

Amsoil AFL + Archoil AR9200