Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z Xenonami w bmw e32 750il z 91r gdy zapalam światła nie działa mi całe wyposażenie nawet wspomaganie kierownicy i zegary wariuja obrotomierz chodzi góra i dół a gdy je wymontowałem wszystko działa jak trzeba jest jakiś sposób żeby mieć xenony i żeby wszystko działało ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Xenon ori czy dokładany?

pzdr

yaz

Opublikowano
Dokładane dwie przetwornice ktoś założył i podłączył pod oryginalne kable od świateł
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może te przetwornice są lichej jakości, albo ich podłączenie jest niewłaściwe?

pzdr

yaz

Opublikowano
Jeździłem do różnych ludzi i pytałem wszyscy zdziwieni ale wydaje mi się że przetwornice robią zakłócenia i komputer świruje jest to możliwe ? nie ja zakładałem xenony kupiłem auto już z zamontowanymi ale przy ściąganiu ich wydawało się że wszystko podłączone było dobrze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dla mnie też jest to dziwne, że są takie objawy.

Może masz gdzieś przebicie i przetwornice powodują wariowanie elektroniki pokładowej.

Nie chcę Cię na siłę przekonywać, ale czy nie lepiej wrócić do ori instalacji?

Sam widzisz, że auto się już buntuje :D

pzdr

yaz

Opublikowano
No jednak będę musiał zostawić to tak jak matka fabryka chciała :) dzięki za pomoc pozdrawiam :)
Opublikowano

ja bym ci odradził dokładac xenony booo... :nienie:

zabiorą ci dowód-musisz miec lampy inne,spryski na lampy i przetwornice musisz miec schowane :cry2:

wiem co mówię bo mi za to zabrali dowód

i wróciłem do ori :norty:

pozdrawiam

Opublikowano
Mam spryski na lampy :) ale przetwornice nie były schowane i poprzedniemu właścicielowi nie zabrali dowodu ani razu to wszystko zależy od miasta jaka jest policja w jednym mieście nic ci nie zrobią nawet za latanie bokiem a w innym zabiorą ci dowód za np tak jak właśnie mówisz xenony U mnie w mieście nie mogę jeździć niestety moją e32 tylko dlatego że to jest BMW i policja zabiera dowód za tak zwane jajco :) i zawsze coś znajdą nawet jak wszystko jest git kontrol trzy razy dziennie i mandat za wyciek oleju którego nigdzie nie ma ... już raz mi powiedział policjant że nie ma auta idealnego zawsze można coś znależć
Opublikowano

zgadzam się z tobą,

że zależy od miasta i głównie od policji...

u mnie jak zobaczył,że jade to myślałem,że się zabije (po trupach) żeby mnie zatrzymac za xenony

oglądał lampy,brak spryskiwaczy na zderzaku musiałem otworzyc maske i zobaczy przetwornice na wierzchu,gdzie w oryginalnych masz schowane...

no i nie można było się dogadac w żaden sposób (SŁUŻBISTA) i dowód poszedł... :cry2:

a jak założyłem zwykłe żarówki to w nocy nic nie widziałem między zwykłym ,a xenonem :cry2: