Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ostatnio widzialem w e60 po otwarciu drzwi podswietlone logo BMW jako swiatlo w spodzie drzwi. Gdzie mozna kupic taki gadzet/zarowme/diode. ? :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
W internecie... Patrz się za 5-cio Watowymi. Montaż jest plug and play i przygotuj się na kolejną dyskusję typu "wiocha" "wcale że nie wiocha, bardzo fajne" itd :norty: Edytowane przez speed1211

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W internecie... Patrz się za 5-cio woltowymi. Montaż jest plug and play i przygotuj się na kolejną dyskusję typu "wiocha" "wcale że nie wiocha, bardzo fajne" itd :norty:

5-cio Voltowymi czy Watowymi?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Różnica niby żadna, a jednak ;) Patrze za tym po allegro i nie widzę 5V tylko 12-24V i 3-5-7W, a z drugiej strony zastanawiam się skąd akurat w drzwiach 5V? :?

To nie przytyk tylko jeszcze ktoś 'zielony' powie, że ma w drzwiach 5V żarówki bo tak napisali na forum. :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spoko, sam wczoraj szukałem pod 5v i nie mogłem znaleźć :mrgreen: ale zapomniałam poprawić

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Właśnie szukałem na realoem i nie mogłem znaleźć :) od kiedy ASO kupuje w aliexpres? :norty:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też już oglądałem. Zestaw przód i tył 600€ trochę sporo jak na listwy. 300 bym jeszcze przebolal ale 600 :?

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!