Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . jak w linku

http://cgi.ebay.de/KLARGLAS-CHROM-ANGEL-EYES-SCHEINWERFER-BMW-E39-CWG_W0QQitemZ8059498761QQcategoryZ44293QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

tylko pytanie dla tych co sie znaja na niemieckim. Czy ta cena to za 2 sztuki (komplet) i jakie tam zarowki przychodza i czy wogole cos kolwiek warte sa te lampy , bo wygladaja super bajerancko .

Opublikowano

Witam!

Verwendung für:

BMW E39 von Baujahr 09/95 - 06/03.

--------------------------------------------------------------------------------

Lieferumfang:

Scheinwerfer - Set mit Standlichtringen - d.h. linker und rechter Scheinwerfer + Installationsmaterial.

--------------------------------------------------------------------------------

Beschreibung:

Orginalverpackte Neuware.

Hauptscheinwerfer-Set mit kreisrunden CELIS ®-Positionsleuchten (Standlichtringe).

Brillante Optik durch hochglanzbedampften Reflektor Ausgestattet mit lichtstärksten LED's für ein weißes Erscheinungsbild der Positionsleuchten.

Leistungsfähige H7 - Halogenlampen für optimale Ausleuchtung der Straße.

Spitzenqualität zu einem unschlagbaren Preis.

Geben Sie ihm die unverwechselbare Optik des Facelift 5er mit den Upgrade-Scheinwerfern von kfzteile24.

Scheinwerfer auch in schwarz erhältlich - einfach auf unsere anderen Auktionen klicken oder einfach anrufen - wir helfen gerne weiter.

Artikel ist mit einem E-Prüfzeichen versehen und zusätzlich ist eine Prüfnummer auf dem Artikel, d.h. Tüv geprüft und im Straßenverkehr zugelassen.

Suchen Sie weitere Produkte für Ihr Fahrzeug ?

Besuchen Sie doch einfach unseren Ebay-Shop oder kontaktieren Sie uns telefonisch oder per E- Mail.

ęęłęóVerwendung dla:

BMW E39 z roku budowy 09/95 - 06/03.

Rozmiar dostarczający:

Reflektor - komplet z pierścieniami światła postojowego - tzn. lewych i prawych reflektorów + materiał instalacyjny.

Opis:

Orginalverpackte towaru nowego.

Reflektor kompletu główne z kolistymi CELIS ® pierścień światła postojowego-pochodnie pozycji ().

Świetna optyka przez naparowali połysk lustrzany wyposażyć w najsilniejszego światło LED's dla białego obrazu zjawiska pochodni pozycji reflektorowi.

Wydajną H7 - lampę halogenową dla optymalnego przejaśniania ulicy.

Najwyższa jakość do niepokonanej ceny.

Państwo dają jemu nie do pomylenia optykę Facelift 5er z Upgrade- reflektorem od kfzteile24.

Reflektory także w czarno dostępnie klikają prosto na nasze inne aukcje lub dzwonią prosto - - dopomagamy chętnie.

Artykuł jest z e - zaopatrzą znakowi sprawdzającemu i numer sprawdzający jest dodatkowo na artykule, sprawdzić tzn. Tüv i dopuścić w ruchu drogowym.

Czy państwo szukają dalszych produktów dla państwa pojazdu ?

Państwo odwiedzają prosto do naszego Ebay - Shop lub kontaktują się państwa nam telefonicznie lub przez E - mail.

tak tłumaczy translator ,myślę,że Ci to pomoże!

Pozdrawiam!!!!!

Opublikowano

Nie myslales o oryginalnych lampach z ringami ?

Wg. mnie te na aucie nie beda zbyt dobrze wygladac...

Co do ceny to jest bardzo niska i tu mam watpliwosci jak bedzie z jakoscia i trwaloscia :roll:

Opublikowano

ja bym tego nie zamontował ponieważ do E39 jakiś takie wynalazki nie pasują wg mnie - lepiej poszukać oryginalnych z ringami i np xenonem :mrgreen:

ale to jest tylko moje zdanie

http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano
:worried: kurcze , to mnie zmartwiliscie - niechcilabym zrobic z autka "wiochy" . chyba ze gdzies ktos bedzie miec org. soczewki z ringami z bialym kierunkiem w rozsadnej cenie. na allegro trudno spotkac

Sorry za negatywne zdanie, ale lepiej wiedzieć wcześniej niż za późno...Zobacz na allegro, jest taka srebna BMKa chyba z Poznania...2,5tds z takimi lampami...

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano

W moim podpisie jest foto mojej E39 z tymi lampami - troszke zrobilem virtual tuning i je wkleilem tam - moim zdaniem cale czarne crystale beda ok ;) jak to oceniacie ? cale srebrne wogole nie pasuja dlatego tylko bede bral BLACKi

a tu inna probka

http://img153.imageshack.us/img153/1106/wzor4wx.jpg