Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Normalnie, a wiesz wogle gdzie ja wsadzić ? Czyta nawet chodnikowe :mrgreen:

Jeśli masz udzielać takich rad,to w ogóle ich nie udzielaj :duh:

Opublikowano

zadalem grzecznie pytanie chodzi mi czy to sam swiatlowod czy wiecej kabli pewnie zasilanie jakies ...

czy da sie zakodowac aby czytaly mp3 np?\

na temat odpowiedzi p. tomka sie nawet nie wypowadam...

nie dawno zmienilem auto po wielu latach i innych autach wrocilem do marki , a daaawna e 30 nie miala tyle el;ektr.

Opublikowano

Najprościej załatw sobie krótką pętle światłowodową wpinasz w szereg za radiem i tam też zresztą możesz brać zasilanie.Później odpowiedni wpis,przekodować autko i masz .Tylko po co :duh: ,przecież to już przeżytek.

Nie dawno swoją wymontowałem i sprzedałem gościowi za 300 zł z montażem.I jakoś mi jej nie brakuje.

Proponuje tanim kosztem dołożyć in AUX.Dużo bardziej funkcjonalny.

Więcej info jak coś na priv mogę ci udzielić.

Opublikowano
Najprościej załatw sobie krótką pętle światłowodową wpinasz w szereg za radiem i tam też zresztą możesz brać zasilanie.Później odpowiedni wpis,przekodować autko i masz .Tylko po co :duh: ,przecież to już przeżytek.

Nie dawno swoją wymontowałem i sprzedałem gościowi za 300 zł z montażem.I jakoś mi jej nie brakuje.

Proponuje tanim kosztem dołożyć in AUX.Dużo bardziej funkcjonalny.

Więcej info jak coś na priv mogę ci udzielić.

100% się zgadzam zmieniarka to przeżytek (miałem w dwóch e60 i nigdy nie korzystałem) ale zamiast AUXa lepiej USB (wtedy obsługa jest z Idrive)

Opublikowano
mufl2 usb i to samo, bt, aux i usb.

Masz racje Mulf2 HIGH SVS jest przyszłościowy tylko to już dużo większe koszty szczególnie jak ktoś nie ma żadnego bluetootha fabrycznego.

MULF 2 SVS-400,kabel i wtyk USB-300zł,wtyczki,kable,kodowanie 300.To już coś koło 1000 zł wyjdzie.Wtedy już lepiej chyba tego DENSIONA.Lub tak jak wspomniałem za 200 zł AUX :norty: Który przy podłączeniu do telefonu i włączeniu głośnika/mikrofonu mamy zestaw głośnomówiący :mrgreen:

Opublikowano
Ja zamontowałem sobie aux przez który mam podpięty adapter bluetooch takie gówno z allegro http://allegro.pl/odbiornik-adapter-bluetooth-do-radia-3w1-mp3-sd-i4682734967.html ale zdziwiło mnie jak to wszystko działa z telefonem. Nie mam logic7 wiec szału i tak nie ma ale jakość dźwięku naprawdę jest ok jak za gniota za 40zł który ma czytnik kart oraz usb. Wiec tanim kosztem zrobiłem sobie mulfa :P
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Daje radę, dźwięk trochę cichszy ale jak wspomniałem to jest raptem 40zł. Jak dla mnie jest szał bez kabli itp. Skonfigurowałem sobie tel że wciskam jeden przycisk i wł mi się bluetootch oraz odtwarzacz po wyjściu z auta gdy sygnał się rozłącza automatycznie wyłącza bt. oraz odtwarzacz, proste. Do tego adapter ma własne sterowanie. Można gdzieś umieścić np. w schowku bądź w podłokietniku.
Opublikowano

Panowie możecie mnie uświadomić czym różni się mulf od mulf2 i mulf2 high jakie sa miedzy nimi różnice?

Znalazłem jedynie info iż mulf2 high obsluguje usb czy zwykły mulf2 rownież?.