Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zauwazylem ze od pewnego czasu nie sweci mi tylna lampa.

Posprawdzalem wszystkie zarowki dzialaja bez zarzutu ale wyglada na to ze w lampie jest wbudowanych kilka LEDow i wlasnie to one nie swieca.

Posprawdzalem na stykach i prad dochodzi wiec cos musi byc nie tak z LEDami.

Czy komus udalo sie rozebrac lampe i wymienic te LEDy?

Opublikowano
Miałem podobną sytuację. Pozostaje tylko wymiana lampy. Nie da się tego rozebrać tak by jej nie rozwalić. Koszt używanej preLCI to nie wielki wydatek. Uważaj tylko przy zakupie bo od kabrioletu (e93) nie pasuje do zwykłej e92.
Opublikowano

Dzieki jarnet86 za odpowiedz.

Gdzies na zagranicznym forum znalazlem ze goscio mial identyczny problem i po wyjeciu lampy ogrzal ja suszarka albo jakims heat gunem i udalo mu sie zdjac klosz.

Po wymianie LEDow poskladal wszystko do kupy.

Opublikowano
miałem taki sam problem tylko mi sie zepsuła lampa w klapie także koszt używanej wyniósł mnie 100zł, jeśli zepsuła Ci się również ta w klapie to nie wiem czy jest sens tracić czas na próbę rozłożenia lampy bo ona ma naprawde mocny klej i łatwo ją zepsuć do reszty, no ale jak chcesz.
Opublikowano

U mnie padla glowna.

Znalazlem na allegro tez za 99zl + przesylka wiec faktycznie nie ma sensu ale jak juz bede ja mial to pewnie sie pobawie.