Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam od nie dawno rano jak wyjezdzam do pracy podczas wiekszego skretu kierownica słysze jakies dziwne skrzypienie kiedy wyjade z parkingu i odbije kierownica w druga strone tez to slysze tak jak by mi cos przeskoczylo na jakims zembie,dodam gdy samochod sie rozgrzeje i wykonuje ten manewr tego juz nie slysze pomoze mi ktos
Opublikowano

do sprawdzenia

maglownica

krzyżak kolumny kierowniczej

ewentualnie ale przy zasunietych szybach nie powinno byc mocno slychac łożyska amortyzatora.

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano
siemka tez tak obstawialem ale jestem troche laikiem bo mam BMW DOPIERO NIE CALY ROK KOLEZKA MI POdpowiedzial zebym sprawdzil plyn od spomagania i okazalo sie ze ucieka trzeba znalezlismy ktorym przewodem ucieka no kiedy dolalem plynu brak tego dzwieku a wiedz przewod do zarobienia.
Opublikowano
MIałem też pewne skrzypienie podczas skrętu, pojawiło się to jakiś czas po tym jak wymieniałem drążki i końcówki. Okazało się , że czpień drążka musiał być jakoś źle/ krzywo włożony, bo po odkręceniu i ponownym skręceniu ustąpiło.
Opublikowano
Bo w tym zawieszeniu sworznie są przykręcane razem z tulejami a nie bezpośrednio do zwrotnicy.Cos nie siadło jak miało a potem sie ułożyło.
Opublikowano
no to jak jezdziles bez plynu wspomagania to skrzypienie jest bardzo donosne, chyba nie jezdziles tak dlugo? bo jak pompa zostawila opiłki to magiel tez pojdzie nie dlugo i bedziesz wymienial komplet.
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b