Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam dla Was przyjaciele ogromną prośbę. Planuje zakup BMW E60 i prosiłbym Was o pomoc.

Czy ktos wie coś na temat tej e60? :

http://otomoto.pl/bmw-525-C33677465.html

Wiem ze za ta cene nie bedzie to igiełka, ale mozo ktos z Was ja wcześniej oglądał i wie coś wiecej na jej temat.

Wyposazenie cienkie ale najwazniejsze dla mnie to stan silnika i aby buda była cała.

Pozdrawiam serdecznie.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nowy rekord, e60 za 23 500 :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Powodzenia, w tej cenie to e39 ciezko znalezc niedoje...ne a co tu mowic o e60. Chcesz się pokazac sąsiadom pewnie, że Cie stać na BMW nie? Ale to musi być trup, masakra

Opublikowano

i jeszcze raz :mad2:

Dokładnie, w tej cenie a nawet większej to zdrową e39 po lifcie ciężko będzie znaleźć, a coś o tym wiem bo jestem na etapie poszukiwań.

Opublikowano
Jeżeli są w dobrym stanie technicznym, bezwypadkowe i z w miarę niskim przebiegiem, to dużo :D Na pewno więcej niż 2 lata młodsze z dużym przelotem i rozklekotanym silnikiem :mrgreen:
Opublikowano
Tak się nie podniecajcie e60/61 za 5tysi euro można już kupić.

Igła to nie będzie,ale da się.

To już są stare pierniki to ile mają kosztować :mrgreen:

Widać ze należysz do grupy lowcow okazji :duh: za 5 tys euro to kupisz e39 i to nie bedzie stan salonowy plus koszty transportu i akcyza no ale w pl wszystko możliwe ,niezłe e60 widziałem za 6500 euro z 2004 roku prżebieg 340 tys z KS serwis do tego transport i akcyzaci rejestracja .

Ogólnie nie wyobrażam sobie e60 za 30 tys .

Wole dobre e39 niż trupa e60.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Tak się nie podniecajcie e60/61 za 5tysi euro można już kupić.

Igła to nie będzie,ale da się.

To już są stare pierniki to ile mają kosztować :mrgreen:

Widać ze należysz do grupy lowcow okazji :duh: za 5 tys euro to kupisz e39 i to nie bedzie stan salonowy plus koszty transportu i akcyza no ale w pl wszystko możliwe ,niezłe e60 widziałem za 6500 euro z 2004 roku prżebieg 340 tys z KS serwis do tego transport i akcyzaci rejestracja .

Ogólnie nie wyobrażam sobie e60 za 30 tys .

Wole dobre e39 niż trupa e60.

A czy ja napisałem,że kupi igłe.

Napisałem,że nie ma problemu kupna e60 za 5tysi,a że będzie to trup no cóż tylko takie się sprowadza CCC.

I proszę cię sprowadzam auta od 1990r więc ....

Opublikowano
Byłem ostatnio obejrzeć ten statek z nudów bo mam rzut kamieniem do sprzedającego. Po uruchomieniu silnika kłęby szaro niebieskiego dymu przez jakieś 5 sekund więc silnik już ledwo zipie. Blacharsko nie najgorzej ale z tyłu podrapana jakby kury po niej skakały, zderzak z tyłu do zrobienia. W czasie jazdy wyczułem że prawie wszystkie synchronizatory wyrąbane a silnik leniwie wchodzi na obroty. Dwumas do zrobienia bo klekocze i szerpie silnikiem przy gaszeniu. Zawias ok, maglownica regenerowana - na razie nie stuka. Lakieru nie mierzyłem. To tak na szybko
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No tak,to typowy trup za taką cenę.

CCC a potem płacz i płać.

Opublikowano
Byłem ostatnio obejrzeć ten statek z nudów bo mam rzut kamieniem do sprzedającego. Po uruchomieniu silnika kłęby szaro niebieskiego dymu przez jakieś 5 sekund więc silnik już ledwo zipie. Blacharsko nie najgorzej ale z tyłu podrapana jakby kury po niej skakały, zderzak z tyłu do zrobienia. W czasie jazdy wyczułem że prawie wszystkie synchronizatory wyrąbane a silnik leniwie wchodzi na obroty. Dwumas do zrobienia bo klekocze i szerpie silnikiem przy gaszeniu. Zawias ok, maglownica regenerowana - na razie nie stuka. Lakieru nie mierzyłem. To tak na szybko

Jesteś wielki :D Co prawda juz po 1 poscie sobie odpusciłem ale Twoja opinia przyjacielu potwierdzila mnie w 100 % ze to jednak trup i nie ma co liczyc na okazje.

Mam przeznaczone na auto 30tys wiec mysle ze jeśli sie nie bede spieszyl i coś sie jeszcze dozbiera to uda sie kupić coś z sensem.

Dziekuje :)

Opublikowano

Czyli niezłe auto. Mechanik hobbysta ogarnie je w 5 minut i myślę, że po Twoim opisie szybko znajdzie nabywcę.

Opublikowano

Przeznacz te 30 koła na e39 a będziesz serio zadowolony .

Ludzie Zawiszę Chca kupic model wyżej a maja kase na model niżej :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Co tutaj się dzieje. Czy Polacy naprawdę nie chcą jezdzić bezwypadkowymi, utrzymanymi w dobrym stanie autami? Szlachta zaściankowa, nie ma pieniędzy a marzenia wygórowane i nie mające szans spełnienia. Teraz jest modne wylewanie wiader lodowatej wody na głowę, to dobra terapia :mad2:
Opublikowano
Co tutaj się dzieje. Czy Polacy naprawdę nie chcą jezdzić bezwypadkowymi, utrzymanymi w dobrym stanie autami? Szlachta zaściankowa, nie ma pieniędzy a marzenia wygórowane i nie mające szans spełnienia. Teraz jest modne wylewanie wiader lodowatej wody na głowę, to dobra terapia :mad2:

a może chcą takimi jeździć i co ci do tego?

Opublikowano
Jakby chcieli takimi jeździć, to tu nawet nikt by słowa nie powiedział. Problem w tym, że każdy chce jeździć zadbaną lalką, którą niemiec pod kocem trzymał i do której nie trzeba ani złotówki dołożyć i najlepiej jak najdłużej.
Opublikowano
PPGG zrozumiałeś co napisał edek? Ja stwierdzam fak bezosobowo, a ty znów czepiasz się personalnie, więc odpowiem ci pytaniem na pytanie, g... ciebie to obchodzi co ja piszę, odwal się wreszcie i przestań robić sobie wycieczki i komentować wypowiedzi innych.
Opublikowano
PPGG zrozumiałeś co napisał edek? Ja stwierdzam fak bezosobowo, a ty znów czepiasz się personalnie, więc odpowiem ci pytaniem na pytanie, g... ciebie to obchodzi co ja piszę, odwal się wreszcie i przestań robić sobie wycieczki i komentować wypowiedzi innych.

to prawda g...o mnie to obchodzi, ale nie obrażaj swoimi słowami narodu polskiego po co te słowa "szlachta zaściankowa"? a ty jesteś taki bogaty? jeździsz nowym autem?

Opublikowano

a może chcą takimi jeździć i co ci do tego?

No bez przesady, chyba nikt świadomie nie kupuje samochodu, który jest trupem...przynajmniej ja nie znam takie osoby.

Kupiłbyś samochód, w którym co chwila by coś się jeb@#!? bo ja bym wołał dołożyć i mieć spokój.

Wiadomo, że samochód kupuję się myślą, że będzie wszystko sprawne a nie skarbonkę bez dna. Do majsterkowania to można sobie kupić e30 a nie e60, gdzie raczej samemu się nic nie zrobisz.

zdrowia e60 z takim silnikiem to pułap cenowy od 40 tys. zł.

Opublikowano

zdrowia e60 z takim silnikiem to pułap cenowy od 40 tys. zł.

Jak patrze na rynek e6x to jestem ciekaw czy ktoś za moje e61 530xd zapłaci 40 tys i naprawdę szczerze w to wątpie - za ta cenę w Radomiu i Płocku są już polifty na wypasie