Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Spędziłem parę dobrych godzin na szukaniu podobnego problemu lecz żaden nie pasował do mojego w 50%.

Mianowicie: Silnik m52b20 pracuje nierówno po odpaleniu. Czuć nierówną pracę w środku, słychać na zewnątrz jakby nie pracował na wszystkie cylindry.

Po nabraniu temperatury, tj kiedy kreska zaczyna wychodzic za niebieskie pole problem ustaje i silnik zaczyna pracować normalnie.

Silnik pali na dotyk na ciepłym i zimnym. Wszystko w porzadku, tylko jest ten " zimny " problem. Jakieś sugestie, być może doświadczenia związane z podobnymi zachowaniami motoru ? Z góry dziękuję.

Opublikowano
u mnie w sumie jeszcze tego nie zrobiłem, ale miałem takie same zachowanie, po miesiacu juz na benzynie gasł, a na goracym kulał, i u mnie wyszło że odma, ale może być krokowy, nieszczelny układ dolotowy, na kompa by się przydało jak przedmówca napisał.
  • 2 tygodnie później...
  • 4 lata później...
Opublikowano
No super, znowu nie dokończony temat! Czy udało się rozwiazać problem, co był :duh: o przyczyną?
Bring Me Woman