Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam fachowców!

Kiedyś natknąłem się na kolorowe zdjęcie skrzynki przekaźników od e36, ale teraz nie mogę tego znaleźć. Może ktoś ma rozeznanie jakie są kolory i numery przekażników w e36 (1,8 z 1997 roku z aut. klimą ). Coś kiedyś grzebałem i pomieszałem część a teraz nie mogę się połapać - nie załącza się sprężarka od klimy i sonda L (wymieniona na ntk). Proszę Was bardzo podrzućcie jakieś informacje, bo gorąco się robi ..

Opublikowano
Wybacz, ale jestem na tyle rozgarnięty, że potrafię wpisać w tytule wymagane informacje, tylko nie wiem czemu nie zawsze się wyświetlają ? Poza tym informacja o modelu jest w treści postu i w "autorze" :oops:
Opublikowano

Dzięki Peet, tego zdjęcia szukałem. Jednak dalej nie wiem, jakie numery powinny mieć poszczególne przekaźniki i czy to ma znaczenie (myślę, że tak). Ponadto mam wątpliwości, czy tak samo są rozmieszczone w skrzynce (u mnie np. w miejscu, gdzie Ty masz ABS - u mnie jest pusto, a też mam ABS)

Opublikowano
Wybacz mi że poprawię Twój temat - ale co dziwne mi jeszcze nigdy nie uciekło.

Pozdro - Krzysiek :?

Ja też nie mogłem się nadziwić - już dwa razy mi się tak zdarzyło ! Również pozdrawiam - Piotr

PS. A możesz coś doradzić w kwestii merytorycznej ?