Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy spotkaliscie sie z jakas fajna dokladna na org przedni zderzak? model po faceliftingu, chcialbym kupic dokladne do zderzaka ale jakso nigdzie nie moge trafic zadnych, a nie chce zmieniac na zderzak od M tylko do normalnego zderzaka. Ktos cos ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I całe szczęcie :lol: ale dla chcącego nic trudnego i może jakiś "tjuner" coś Ci wyrzeźbi :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Stachu - co ty myslisz ze kur wy w majtkach nie chodzą?

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
M M wszedzie M, dla mnie osobiscie jest juz to nudne jak flaki z olejem, kazdy wsadza M pakiet i ginie w tlumie innych takich samych klonow :)
Opublikowano
M M wszedzie M, dla mnie osobiscie jest juz to nudne jak flaki z olejem, kazdy wsadza M pakiet i ginie w tlumie innych takich samych klonow :)

Nie kazdy. Sa trzy typy ludzi - pierwszy to typ naszego staszka - cymbal, ktory uwaza ze jak zalozy mpak z laminatu to bedzie "wielkie wow", i "tylko po to robi .... wielu z nich, bo widzi urojony blysk tych mokrych cip". Od takich ludzi bierze sie wlasnie stereotyp, ze bmw musi byc obojetnie w jakim stanie, wazne, zeby zderzak byl mpak, oraz to, ze w polsce jezdzi wiecej mtechniki niz powstalo w bawarii ogolnie.

Jest tez drugi gatunek, ludzi robiacy pelny upgrade do m-wersji, co jest dobre, bo mpak z zasady jest dobry.

i trzeci, jak ja - kochajacy linie serii, bez modyfikacji, ewentualnie na dobrym kole, choc bez extremow typu od razu 2 czy 3 tlg.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.