Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zakupic naklejke "Snowboardziste" i nakleic ja na tylenj szybie mojego auta, co o tym myslicie

Naklejka : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=99066037

Naklejka nr: SN-3

prosze o wasza wypowiedz, zastanawiam sie tez nad rozmiarem, kolor auta czarny, blenda na szybie, srodek ciemny,

Pytam Was o zdanie, bo nie chce z auta zrobic "Wiesniaka" prosze o Wasze wypowiedzi!!

Pozdrawiam

Opublikowano

Pytam Was o zdanie, bo nie chce z auta zrobic "Wiesniaka"

Naklejajac zrobisz, takie jest moje zdanie :wink:

Ja u siebie nia mam zadnej nalepki , emblematu modelu nawet ramka pod rejestracje jest czarna (usunolem naklejke) i uwazam, ze tak wyglada najwlasciwiej :wink:

Opublikowano

To się robi coraz popularniejsze, okreslanie w ten spsob przynaleznosci do jakiejs grupy ludzi zajmujacych sie czyms w wolnym czasie.

Nie spotkalem sie natomaist z naklejeniem czegos takiego na szybie, raczej na bagaznkku z tylu.

Kwestia gustu. Z pewnoscia nie razi tak jak napis PANASONIX, SAYNO, czy POINEER :P

Swoja droga widzialem ostanio tego typu nalepke... ktora mnie polozyla na lopatki:

nie zaadne nurkowanie, paralotnie, konie itp tylko faceta w fotelu z pilotem w ręku :-)

pozdrawiam

Opublikowano
Podtrzymam zdanie większości i powiem twarde i zdecydowane: Nie :!: Tylko sobie auto zeszpecisz i lakier zepsujesz. Takie naklejki to się nadają do Golfa, żeby rdzę ukryć :twisted:
Opublikowano
Wiele osób nakleja takie i im podobne naklejki,w ten sposób integrując sie np. tak jak ty z dyscypliną sportu przez ciebie uprawianom lub innymi typu: sportamy walki czy inne.To czasami pomaga nawiązać fajne kontakty,znajomości z podobnymi sobie osobami.Ja to popieram i wiele osób też,nie jest to wiesniackie jesli przybiera postać małej(5-10 cm)naklejki gdzieś na tyle auta.Co do całej szyby,raczej kaszana totalna.Pozdrawiam.
Już po E30...teraz szukam...szukam...hmmmm....może E36 325 Cope.
Opublikowano
Dzieki wszystkim za wypowiedz, nie interesowalo mnie przyklejanie tego na klapie od bagaznika, tylko myslalem o szybie tylnej, ale mialem obawy, teraz juz mam mniejsze i raczej tego nie zrobie! Nie zebym zostal przekonany ze to jest jakas totalna wiocha, ale jednak wkoncu jezdzi sie BMW!!
Opublikowano
a ja tam w najbilzszej przyszlosci naklejam ladna naklejeczke :) - dziecko w aucie :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
a ja tam w najbilzszej przyszlosci naklejam ladna naklejeczke :) - dziecko w aucie :)

Gratulacje! :)

Chłopczyk czy dziewczynka? :)

[bMW... i wszystko jasne]
Opublikowano

podobno ona :D okaze sie na dniach jaki z lekarza wykonujacego USG fachowiec :)

Pozdrawiam

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D