Skocz do zawartości

Co myslicie o nalepce na tylnej szybie BMW E36 Coupe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zakupic naklejke "Snowboardziste" i nakleic ja na tylenj szybie mojego auta, co o tym myslicie

Naklejka : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=99066037

Naklejka nr: SN-3

prosze o wasza wypowiedz, zastanawiam sie tez nad rozmiarem, kolor auta czarny, blenda na szybie, srodek ciemny,

Pytam Was o zdanie, bo nie chce z auta zrobic "Wiesniaka" prosze o Wasze wypowiedzi!!

Pozdrawiam

Opublikowano

Pytam Was o zdanie, bo nie chce z auta zrobic "Wiesniaka"

Naklejajac zrobisz, takie jest moje zdanie :wink:

Ja u siebie nia mam zadnej nalepki , emblematu modelu nawet ramka pod rejestracje jest czarna (usunolem naklejke) i uwazam, ze tak wyglada najwlasciwiej :wink:

Opublikowano

To się robi coraz popularniejsze, okreslanie w ten spsob przynaleznosci do jakiejs grupy ludzi zajmujacych sie czyms w wolnym czasie.

Nie spotkalem sie natomaist z naklejeniem czegos takiego na szybie, raczej na bagaznkku z tylu.

Kwestia gustu. Z pewnoscia nie razi tak jak napis PANASONIX, SAYNO, czy POINEER :P

Swoja droga widzialem ostanio tego typu nalepke... ktora mnie polozyla na lopatki:

nie zaadne nurkowanie, paralotnie, konie itp tylko faceta w fotelu z pilotem w ręku :-)

pozdrawiam

Opublikowano
Naklejka jest wiesniacka lepiej poszukaj jakies innej
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
Podtrzymam zdanie większości i powiem twarde i zdecydowane: Nie :!: Tylko sobie auto zeszpecisz i lakier zepsujesz. Takie naklejki to się nadają do Golfa, żeby rdzę ukryć :twisted:
Opublikowano
Wiele osób nakleja takie i im podobne naklejki,w ten sposób integrując sie np. tak jak ty z dyscypliną sportu przez ciebie uprawianom lub innymi typu: sportamy walki czy inne.To czasami pomaga nawiązać fajne kontakty,znajomości z podobnymi sobie osobami.Ja to popieram i wiele osób też,nie jest to wiesniackie jesli przybiera postać małej(5-10 cm)naklejki gdzieś na tyle auta.Co do całej szyby,raczej kaszana totalna.Pozdrawiam.
Już po E30...teraz szukam...szukam...hmmmm....może E36 325 Cope.
Opublikowano
  • Autor
Dzieki wszystkim za wypowiedz, nie interesowalo mnie przyklejanie tego na klapie od bagaznika, tylko myslalem o szybie tylnej, ale mialem obawy, teraz juz mam mniejsze i raczej tego nie zrobie! Nie zebym zostal przekonany ze to jest jakas totalna wiocha, ale jednak wkoncu jezdzi sie BMW!!
Opublikowano
Dokładnie - Bmw to nie golf czy punto...
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
a ja tam w najbilzszej przyszlosci naklejam ladna naklejeczke :) - dziecko w aucie :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
a ja tam w najbilzszej przyszlosci naklejam ladna naklejeczke :) - dziecko w aucie :)

Gratulacje! :)

Chłopczyk czy dziewczynka? :)

[bMW... i wszystko jasne]
Opublikowano

podobno ona :D okaze sie na dniach jaki z lekarza wykonujacego USG fachowiec :)

Pozdrawiam

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D