Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów! Wymieniałem niedawno u mechanika odme, termostat, pasek atlernatora i rolki. Czy jest możliwe, że coś źle podłączyli i komputer wywala błędy ? Samochód nie wchodzi na obroty a nie widziałęm go jeszcze. Pozdrawiam!
Opublikowano

A coś więcej ? Co mogli źle założyć ?

Wykluczam źle podłączoną odmę bo to chyba niemożliwe, termostat też chyba do trudnych nie należy. Może pasek alternatora ? Ale chyba też nie. Nie wiem w sumie co mogli źle podlączyć...

Opublikowano
Dzieki za link jak tam będę na pewno sprawdzę. Nie chodzi mi, że macie błędy wróżyć. Ale pytam, czy coś mogli sknocić. Bo nie wiem, przez zły założony pasek alternatora może błąd pokazywać. Chciałbym być mniej więcej gotowy na rozmowę. Ale jutro dam dokładnie Wam znać co i jak. Pozdrawiam, Marcin!
Opublikowano

Przy wymianie termostatu, paska alternatora i rolek ciężko coś spieprzyć, trzeba się naprawdę mocno postarać.

Przy wymianie odmy z racji ciężkiego dostępu zdarzyło mi się źle założyć wąż idący od kolektora do odmy. Źle w takim sensie, że nie zaskoczył tak jak należy.