Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na przeglądzie wyszło że słabiej łapie ręczny po stronie kierowcy. Czytam i wszedzie widze ze piszą o bębnach, ja z tyłu mam tarcze, jak to wyregulować? Jedna sprawa to ze wysoko łapie, a druga ze ta lewa strona jest słabsza.

Pozdrawiam

Opublikowano
ooo to ciekawy patent, dzieki za uświadomienie. Czyli pozostaje kombinowanie śrubokrętem po zdjęciu koła?

I tarcz tylnich :D

Opublikowano
Tarcz nie musisz zrzucać(przynaniej tak jest w e39).Przez otwór śruby mocującej koło spokojnie płaskim śrubkretem pokręcisz zębatką regulatora.Warunek;nie może być zapieczona.Gdy będzie to niestety zrzutka tarczo-bębna i czyszczenie z przesmarowaniem regulatora.Wtedy zaś warto już wymienić elementy ręcznego tj.okładziny,sprężyny,talerzyki.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
Opublikowano
Było już na forum, są nawet filmy z youtube załączone. Poszukaj trochę, a znajdziesz.

Możesz podrzucić linka :?: :wink:

Opublikowano
Czytam niektóre odpowiedzi tu na forum i zawsze się zastanawiam , poco ktoś pisze, że było już na forum , masz filmiki na YouTube czy tam red tubie :mrgreen: Czy takie odpowiedzi są dla autora złożonego posta POMOCNE !!! ciężko jest wkleić linka z pomocnym tematem ? chyba nie ! dlatego apeluje do wszystkich jak znacie odpowiedzi i macie pomocne zdjęcia, filmiki to podzielcie się :cool2: . Nikt nie jest ALFĄ I OMEGĄ i bmw :mrgreen:
Opublikowano
Po to pisze że bylo i nie podaje linka, zeby zmusić lenia do szukania. Może następnym razem zamiast zakladac kolejny temat o tym samym poszuka już istniejacych. Juz sie nie musisz zastanawiac po co pisze. Nie trzeba być alfa ani omega żeby umieć korzystać z wyszukiwarki.
Opublikowano
Bardzo mi przykro, że do niektórych mój apel nie dotarł :cry2: Wierze jednak w to, że wielu innych forumowiczów zrozumiało i będzie bardziej pomocnymi :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Inni uzytkownicy nie podajac linków IMO maja racje. Czasem wystarczy użyć opcji szukaj a nie isc na łatwizne i robić śmietnik na forum. Zamykam.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.