Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam musze wymienic gumy oraz laczniki stabilizatora gdzie najlepiej kupic i jakiej firmy bo ceny na allegro wachaja sie za kmpl. Od 90 do 180 czemu jest taka duza rozbieznosc ?

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Tylko i wylacznie Lemforder ktory idzie na 1-szy montaz.

tak jak kolega napisał powyżej, rok ponad jeżdzę od wymiany i żadnych problemów.

Opublikowano
Tylko i wylacznie Lemforder ktory idzie na 1-szy montaz.

tak jak kolega napisał powyżej, rok ponad jeżdzę od wymiany i żadnych problemów.

A gumy stabilizatora przód firmy Lemforder są bo wszedzi na allegro i wgl widzę tylko na tył ?

Opublikowano

Jaki problem, że nie ma na allegro?

U góry masz baner części do BMW, tam masz i tuleje i łączniki Lemfordera.

http://images.spritmonitor.de/575756.png
Opublikowano
Jeżeli chodzi o łączniki to polecam http://allegro.pl/lacznik-stabilizatora-bmw-z4-s-3-e46-przod-i4164977917.html

Niby naszej produkcji :)

Ja mam u siebie już chyba 3 rok i dają radę. Cena śmieszna i wg mnie nie ma co przepłacać.

Też je zastosowałem w BMW i w obydwu moich Alfach...uważam że nie ma lepszej oferty. Bardzo solidnie wykonane, metalowe gniazda. Za tę cenę niech się reszta świata chowa.

Opublikowano
Ponad rok mam licznik ramtecha... Polecam i sugeruje wspierać polskie firmy a nie niemieckie...

Naprawy po sąsiedzku BMW E46 - Lubin dolnyśląsk

wymiany elementów zawieszenia, układu hamulcowego, elektryka, doposazenia, diagnostyka

Opublikowano

Da się? da się

Ale Fanaboye czy jak tam się to pisze bmw :mrgreen:

powiedzą tylko LEM mimo tego,że nawet ten łącznik za 23 obleci LEMA lub podobnie wytrzyma to LEM :mrgreen:

Opublikowano

Jak komus nie zalezy zeby zrobic tanio to warto zastosowac sprawdzone i pewne czesci

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja mam te łączniki już 3 lata. Kilka miesięcy po mnie teść w 318 wymieniał całe zawieszenie min. łączniki z lem'a. Jeździ połowę z tego co ja i łączniki ma już do wymiany.

Z reguły co tanie, to drogie ale w tym przypadku kompletnie nie warto przepłacać.