Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czerwony ogarnął już auto, w srode u niego bede to najwyzej przemyce jakies fotki ;)

Ja już jedną fotkę dostałem :twisted:

Co do tematu, moim zdaniem dobrze, że na siedzeniach będzie mniej czerwonego. Sam tył zrobi robote :D

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tyl bedzie w ej samej tonacji co przod, akecenty czerwone bardzo dyskretne na skorze, tak samo boczki.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Bał bym się jeździć z tak zszytymi pasami :shock: :shock: :shock:

Nie rozumie o co chodzi z tymi rombami, tapicer chce zszywać cały fotel z takich małych kawałków?

http://img850.imageshack.us/img850/7875/mtiu.jpg
Opublikowano

a Mozesz doprecyzowac co jest w nich zle zrobione ? Robil to zaklad profesjonalny wyspecjalizowany (robia tylko to) a wiec jak jest cos nie tak to mow, odesle im.

Na drugie, 70% fotela.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie rozumie o co chodzi z tymi rombami, tapicer chce zszywać cały fotel z takich małych kawałków?

Ja tam nie znam sie na szyciu pasow ale nie jedenego trupa juz wycinelem i pasy raz pomagaja raz nie ,masz zginac zginiesz

sorry za ot :norty:

Opublikowano

Też jestem ciekawy dlaczego? Chodzi o przesycie boku w kształcie "E"? Przyglądałem się dzisiaj ori pasom i są zszyte w identyczny sposób. Niech kolega dex55 się wypowie...

Opublikowano
Plusy za romby - najlepsza mozliwa tapicerka imo :) Co do kubelkow sie nie wypowiem bo nie siedzialem. Mi w kubelkach z Elana tylek odpadal wiec mam traume :D
E92 335d Stage H
Opublikowano

Też jestem ciekawy dlaczego? Chodzi o przesycie boku w kształcie "E"? Przyglądałem się dzisiaj ori pasom i są zszyte w identyczny sposób. Niech kolega dex55 się wypowie...

no wlasnie sprawdzilem dzisiaj n bo bezpieczenstwo to kwestia nr1 i tak samo jest zaszyty orginal.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Rozumiem że pasy czerwone zostały przełożone do oryginalnych "bebechów" ? A były w ogóle w jakiejś wersji e9x czerwone pasy ? Jakieś M3 limited ?
Opublikowano (edytowane)
Rivasi, nie wiem czy już widziałeś ale zajrzyj tutaj. Światła i siedzenia przypominają mi nieco Twój projekt. :wink:

no jakby to powiedziec autocouture jest dobra referencja nawet jezeli moj bedzie jednak znaczaco inny :)

Edyt : tak naprawde bedzie identyczny, popatrzylem na szybko. nie patrzac.

Rozumiem że pasy czerwone zostały przełożone do oryginalnych "bebechów" ? A były w ogóle w jakiejś wersji e9x czerwone pasy ? Jakieś M3 limited ?

tak pasy do orginalow przelozone. W E9X to w wersji Frozen gray mozna bylo zamowic pasy innzgo koloru i projekt srodka frozen grey to byl ten poprzedni u mnie i mi sie podobal a wiec wzialem mozliwosc pasow z niego.

tak wygladal jeden z mozliwych srodkow frozen gray :

maxresdefault.jpg

a tu taki preview czym sie bedzie charakteryzowal nowy srodek :

http://i.imgur.com/1G0ZfSG.jpg

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
No ładnie, frozen e92 widziałem tylko raz, w BMW Welt :twisted:
Opublikowano
w Fkach M3 competition to ma ladnie stylizowane pasy (we wzor mpower) ale no cena za komplet pieciu to jakies 5 tysiakow...

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Tak sie zastanawiam. Jak już robisz taki sztos to Kiedy wsadzasz jakieś wielkie turbo do tego silnika albo zrobisz swap na M5 V10 :twisted:
Opublikowano

na razie to sprobuje 250 koni na 2.5... bez turbiny ;)

Nie mam tak narawde uzytku z tak duzej mocy. Wszystko co jest powyzej 300 koni jest stracone bo ich nie uzywam. Musisz wziasc pod uwage ze w 22 lata jak prowadze nigdy nie sprowokowalem wypadku i nigdy nie dostalem mandatu innego niz za parkowanie a od dwoch lat zmieniem Drive mode ze "Dystansowany" na "Bardzo ostrozny".

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Rivasi, nie wiem czy już widziałeś ale zajrzyj tutaj. Światła i siedzenia przypominają mi nieco Twój projekt. :wink:

Przegladnolem lepiej i faktycznie bedzie bardzo podobna oprocz siedzien u mnie ktore beda wygladaly lepiej i maszyne do szycia sterowana komputerowo u dostawcy autocouture ktorej precyzji zaden czlowiek nie dorowna.

a to mi sie bardzo podoba :

D30

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

czekajac na przerobienie szyn do nowych siedzen, zlapalem to w internecie i sie zastanawiam na zlotymi felgami do mojej E91 i czy jeden albo dwa zlote akcenty by nie podeszly...

http://www.leshommesmodernes.com/wp-content/uploads/2016/05/BMW-i8-Iron-Man-4.jpg.

http://www.leshommesmodernes.com/wp-content/uploads/2016/05/BMW-i8-Iron-Man-9.jpg

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim zdaniem będzie pasować. Teraz projektując jakiekolwiek pomieszczenia lub coś co ma wyglądać projektanci często używają 2 kolorów bazowych tak jak tutaj czerwony i czarny i do tego dodają jakieś akcenty aby to jeszcze podrkeślić w tym przypadku złoty. Ciężko jest osiągnąc ciekawy efekt ale jak już ktoś ładnie to wszystko zrobi to jest combo x2 :D
Opublikowano

Do i8 to pasuje bo auto jest futurystyczne a e91 to już dziadek i coraz bardziej robisz cyrki i coraz bardziej przypominać będzie to tuning hondy civic nie zapomnij dodać jeszcze krzywych felg

4aec329cd331dda101c262b661cb7e8e.jpg

Coraz bliżej to będzie wyglądać takiego tuningu młodzieżowego poważny samochód z niepoważnymi dodatkami.

No ale każdy ma inna wizje.

Opublikowano

no tak jak mowisz... kazdy ma inna wizje... albo inne ograniczenia. Argument i8 auto "futurystyczne" zloto pasuje a E90 auto powazne nie pasuje jest od czapy nie ?

ponizej strasznie powazne samochody ze strasznie niepowaznymi dodatkami... wedlug mnie wygladaja niezle, jak ktos chce robic szary samochod ze srebnymi kolami jego prawo ale sadze ze mozna inaczej.

21676699355_666e160659_b.jpg

http://www.e90post.com/forums/attachment.php?attachmentid=956234&stc=1&d=1387925607

http://www.adv1wheels.com/wp-content/uploads/2016/07/tmoney-adv1-wheels-bmw-m3-forged-3-piece-bronze-rims-concave-stance-hellaflush-gold.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2776/4131555526_5bfbffb890_z.jpg?zz=

http://cdn.bmwblog.com/wp-content/uploads/Classic-Looking-Alpine-White-BMW-335is-With-HRE-Wheels-1.jpg

Moja La Bunia

DO E9x :