Skocz do zawartości

E46 Styling 71 17" z oponami. Wycena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Styling 71... Ehh, moje marzenie po cichutku... Ostatnio były z oponami Dunlopa po 4mm za 2100, ale szybko zniknęły.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
Styling 71... Ehh, moje marzenie po cichutku... Ostatnio były z oponami Dunlopa po 4mm za 2100, ale szybko zniknęły.

Szkoda, że Koszalin. Byśmy się spotkali, przymierzyli i pewnie dogadali.

jak na moje za duzo. ostatnio moglem kupic ladne stylingi 18 cali (nie pamietam numeru) z prawie nowymi oponami za 1900zl :P

Oki. Nie przekonuję. Zwróć tylko uwagę, że oponki z 2012 i to Continental ContiSportContact 5.

Opublikowano

Ale opony stare, wzór nie jest jakiś powalający na kolana.

Dużo moim zdaniem. Ceny felg już dawno zeszły.

Oczywiście nie typu bbs rs ori.

Opublikowano
No nie jak węgiel, ale mamy 2014 rok - mają już 2 lata. To nie jest nówka, nawet jeśli są zdrowe.
Opublikowano

Ok, ale 2 lata to nie takie stare moim zdaniem.

Dzięki za nową sugestię. :handshake:

Opublikowano
Nie przesadzajcie, opony do 3 lat mogą być sprzedawane jako nowe. Kwestia tylko zużycia, nic ponadto. Wiadomo, mało jest wiaty, która strzeli sobie kółka za 2000 do "dupowozu", ale też z kolei 500 za koło + opona - ciężko za to kupić porządną oponę w rozmiarze 16".

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

Same dobre opony r17 z fajnym indeksem, zwłaszcza zimowe, kosztują zależnie od zniżek 400-600 za sztukę.

Oczywiście są też tańsze.