Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pozwolicie ze podepne sie pod temat gdyż problem ten spotkal i moją e87. Pogrzebalem troche w necie i poza upgradem softu, czyszczeniem mechanizmu blokady kierownicy czy wymianą kolumny znalazlem emulator, ktory rzekomo rozwiazuje problem na zawsze (30minut roboty przy wykreceniu 3 srubek):

http://www.ecuvonix.com/steering-lock-p-646.html?language=en

Czy ktoś z Was spotkal sie z takim rozwiazaniem? jakie są Wasze doswiadczenia/ opinie?

Prosze o pomoc gdyz bardzo powaznie zastanawiam sie nad zakupem emulatora, a autko.. stoi i nie chce odpalić - zolta kontrolka.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wg mnie za 4 stówy pozbędziesz się przy okazji jednego z podstawowych zabezpieczeń czyli mechanicznej blokady kierownicy. Raczej próbowałbym naprawy.
Opublikowano

zgadza sie, ale to juz temat na inna dyskusje :)

pytanie czy ktos juz spotkal sie z takim urzadzeniem, zamontowal i czy dziala?

Opublikowano
Będę o tym myślał jeśli nie pomoże nowy soft. Ale mam nadzieje ze sie uda bo ostatnio to ciagle dokładam i bmw z wydatkami to niestety prawda...

Masz racje Kolego wiem coś o tym , dlatego wychodze z załozenia ze póki odpala i jedzi to pier.... nic nie robie :D:D:D:D nawet jak coś puka czy obroty czasami świrują :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam,

Pozwolicie ze podepne sie pod temat gdyż problem ten spotkal i moją e87. Pogrzebalem troche w necie i poza upgradem softu, czyszczeniem mechanizmu blokady kierownicy czy wymianą kolumny znalazlem emulator, ktory rzekomo rozwiazuje problem na zawsze (30minut roboty przy wykreceniu 3 srubek):

http://www.ecuvonix.com/steering-lock-p-646.html?language=en

Czy ktoś z Was spotkal sie z takim rozwiazaniem? jakie są Wasze doswiadczenia/ opinie?

Prosze o pomoc gdyz bardzo powaznie zastanawiam sie nad zakupem emulatora, a autko.. stoi i nie chce odpalić - zolta kontrolka.

Pozdrawiam

Witam,

Emulator zamontowany juz jakiś miesiąc temu. Wszystko działa w należytym porządku i nie ma absolutnie problemów. Tak jak pisałem 30 minut roboty i powrót do freude am fahren :)

Pozdrawiam!

Opublikowano
To może opisz dla potomnych rok po kroku ;-)

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)