Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam pytanie czy sensor AUC oprócz tego,że jak wyczuje brzydki zapach to go blokuje pełni jakaś funkcję jeszcze?

czy np odpiecie czujnika(bo i tak uszkodzony jest) wpłynie na klimatyzacje jakoś?

Opublikowano
nie ma to wplywu na klimatyzacje, steruje on tylko zamykaniem dopływu świeżego powietrza o ile jest włączony na panelu klimatronika

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
kolego zastanawiam się warto wydać te 60zł na ten czujnik używany z alledrogo niby 100% sprawny? czy to faktycznie warto mieć czy to pic na wodę?? bo sam nie wiem..nowego nie chce za 200zł kupywać ale nad tym za 60zł rozmyślam bo jak kupię a wiadomo nowe też to nie jest to i pewnie popsuje się zaraz...
Opublikowano

nie wiem czy warto ale u mnie ten blad tez wisial

wyjalem czujnik, rozebralem, wyczyscilem itp i dziala

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Zamówiłem czujnik z bmw x3 za 55zł oby był dobry

numery te same co mój stary.Ale x3 młodsze wiadomo to i może będzie fart

Opublikowano

a rozbierales go i czysciles ?

moze wcale nie trzeba bylo kupowac nowego, u mnie przeczyszczenie wystarczyło i błedu nie ma (czyli czujnik raczej działa ;) )

Opublikowano

czyściłem go parę razy i 0 efektów...na ostatku już go rozebrałem i ten klei taki twardy zdrapałem z niego dostałem się tam do tych nóżek ale taki kondensatorek mi się urwał więc już lipa.Gdyby używka kosztowała powyżej 100zł olał bym sprawę

tak jak pdc 1czujnik 100zł to lekka przesada używany ori'

to co jak ktoś ma i z przodu czujniki i siąda :mad2: trza sporo kasiory.

To jest tak auto ma xenony oo super... pdc fajna sprawa przy zakupie i czytaniu w ogłoszeniu a po kupnie jak trza odbłyśniki,pompki xenon robić itp to odechciewa się xenonów i pdc :D

Opublikowano
...to co jak ktoś ma i z przodu czujniki i siąda :mad2: trza sporo kasiory.

To jest tak auto ma xenony oo super... pdc fajna sprawa przy zakupie i czytaniu w ogłoszeniu a po kupnie jak trza odbłyśniki,pompki xenon robić itp to odechciewa się xenonów i pdc :D

Proponuję seicento, tam z prawie każdą naprawą zmieścisz się w stówie.

Opublikowano

i dopadł mnie czink

przegub walnął kupić musialem za 70zł i teraz beemka sobie poczeka 2tyg na zmianę opon bo mialem kaske na zmianę opon a tu czink wyleciał