Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Tyle ofert co ja już widziałem ten wydaje się być adekwatny :p po za tym kraje skandynawskie zapisują przebieg przy każdej kontroli pojazdu (dopiero u nas w tym roku wprowadzają...)

w 2012 miał 192 tys , w 2014 222 tys... mirek handlarz widać nie zaszaleje tutaj , miałem wcześniej też auto z Danii i jego stan był wręcz lepszy niż typowy "Niemiecki" :wink:

coś vin dekoder nie działa... , może ktoś sprawdzić ?

Opublikowano
Na Tyle ofert co ja już widziałem ten wydaje się być adekwatny :p po za tym kraje skandynawskie zapisują przebieg przy każdej kontroli pojazdu (dopiero u nas w tym roku wprowadzają...)

w 2012 miał 192 tys , w 2014 222 tys... mirek handlarz widać nie zaszaleje tutaj , miałem wcześniej też auto z Danii i jego stan był wręcz lepszy niż typowy "Niemiecki" :wink:

coś vin dekoder nie działa... , może ktoś sprawdzić ?

musisz poczekać, bo asap coś nie hula.

Opublikowano

Niewiem skąd on wie od którego to właściciela bo papiery duńskie sa tak dupiare ze nic z nich nie można wyczytać .

Musisz mieć rozkodowanie vin a aso bmw na piśmie bo inaczej tego sie nie ocli.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z Niemiec do Danii???

No cóż,mój był z Włoch do Niemiec :mrgreen:

Numer podwozia WBABN31050JW05830

Kod typu BN31

Typ 325CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M54

Pojemność skokowa 2.50

Moc 141

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STOFF FLACHGEWEBE LEINEN/ANTHRAZIT (E4AT)

Data prod. 2002-07-01

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S167A ABGASNORM EU4 Norma spalinowa EU 4

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S290A LM RAEDER/STERNSPEICHE 44 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 44

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S606A NAVIGATIONSSYSTEM BUSINESS Radionawigacja

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S674A HIFI-SYSTEM HARMAN/KARDON System HiFi Harman Kardon

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Zderzaki m-pak dołożone, tylna klapa a la CSL również. Zmienione przednie kierunki i tylne lampy, lusterka i gałka biegów też. Z nerkami też coś kombinowano. Wydech nie wygląda na oryginalny.

Generalnie samochód mocno modzony, ale o gustach się nie będę wypowiadał.

Opublikowano
Edek co sie czepiasz auta :mrgreen: cena pasuje :cool2: ja zeby było śmiesznie od 4 lat miałem tylko 2 sztuki 325 tak sa drogie w DE . :cry2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Zenek, mocno ubolewam nad tym, że w PL szuka się i kupuje się cenę i marzenie o aucie, a nie auto. Ale walka z tym, to jak walka z wiatrakami. Dopiero jak się kupi beczkę bez dna to się zrozumie, że nie ma okazji. Chociaż też nie zawsze...
Opublikowano

Co zrobic każdy chce kupic taniej tylko ze trzeba dobrze auto sprawdzić bo pózniej sie tego łatwo nie odsprzeda .

Cena jest wg mnie dobra bo one sa w cenach 330i dlatego tak mało sie ich przywozi a koszty sprowadzenia i cła nie sa małe.

Opublikowano

Owszem fakt też zauważyłem ,że dość mocno "zmodzona" 3ka jest ale na szczęście nie jest to jakiś wieś tuning (no dobra te światła tylne to dramat... od razu zmienię na oryginalne jak kupię ) jutro jadę zobaczyć mam nadzieję ,że warto :P .

Trochę elementów pochodzi chyba stąd http://www.schmiedmann.com/ Klapa od CSL mi się podoba akurat , sama wersja M3 CSL to piękna zabawka :)

Mpakiet dokładany fakt ale jakoś nie jest źle spasowany :P na tyle ofert co już widziałem ta wydaję się być w miarę ciekawa. I przynajmniej wg. mnie auto było szanowane... poprzednio miałem Saab'a 9-5 z Danii i aż nie mogłem uwierzyć w jakim w stanie on był :) np. poprzedni właściciel zrobił konserwacje całego podwozia i silnika ;o koszt tego u nas to chyba z 2-3 tys zł.

od 2 miesięcy poluję na zdrową BMKę mam nadzieję ,że ta jest ok i dostarczy mi "radości z jazdy" :cool2:

dzięki za opinie i rozkodowanie VINu