Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo...halo.... cisza w eterze.

Kiedy jakiś spot? Może udało by mi się podjechać swoją e34 520

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dobra to dajmy zapas czasu. Co powiecie na 11 listopada? Jakoś kolo 15 żeby zrobić jakieś zdjęcia. Można by pomyśleć i jakimś fajnym plenerze :)
noPb wait for Lpg
Opublikowano
11 listopada o 13:00 pod Arena Lublin jest spot Low Lublin, może dołączymy ? :) ogólnie będą dogrywane ujęcia do filmu zakończenia sezonu ;)
Opublikowano
Witam w sumie jestem nowy ale chętnie dołączę , tak jak kolega wyżej napisał o 15 jest low lublin pod stadionem (areną) więc może jakieś spotkanie np pod mosirem i przejazd pod arenę (wiecie żeby tak fajnie wyglądało) może się załapiemy na jakiś mały kadr :)
Opublikowano

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/13/d4b3b426c6eaabb1b28e0bc54d376c36.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/13/18b7b0fb6f9712c85ee12a7f393e4b9f.jpg

Wstawię i tu bo może nie wszyscy mają Facebooka :)

noPb wait for Lpg
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Można się skrzyknąć co tam u Nas ciekawego słychać.

Ja już dawno nie byłem :oops:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy może ktoś wie co się dzieje z Capazem? Zmienił nr czy wyjechał do Hiszpanii ?

Capaz okazał się frajerem,kłamcą i oszustem.

Poznałem go w maju 2014 roku na spocie w Lublinie.Nasza znajomość układała się bardzo dobrze.Pomagał mi a ja jemu w wielu sprawach związanych z BMW i jego i moim.Dosyć często się spotykaliśmy i rozmawialiśmy o różnych sprawach.

Schody zaczęły się gdy w październiku dałem mu pieniądze na moduł bluetooth bo mój się popsuł.Po miesiącu zapytałem go co z modułem-odpowiedział,że kolega który miał mu go przysłać gdzieś wyjechał i nie ma z nim kontaktu.Do tej pory nie mam ani modułu ani pieniędzy.

W grudniu zadzwonił czy mogę mu pożyczyć kabel OBD bo jego się popsuł.Ok-przyjechał,pożyczyłem-miał oddać po tygodniu-nie oddał do tej pory.

Mój samochód zaczął się dziwnie zachowywać więc chciałem zdiagnozować co się dzieje-oczywiście nie miałem go jak podłączyć bo kabel miał Capaz.

Dzwoniłem,wysyłałem SMS-y-na nic,nie odezwał się i nie powiedział nawet "kup sobie drugi bo jest mi potrzebny" a ja czekałem aż wreszcie kupiłem drugi po 2 miesiącach bo myślałem,że mi go odda.

Nie wiem,może o czymś nie wiem - ale wtedy się rozmawia.

Teraz najprawdopodobniej robi Wam i będzie robił innym diagnozy,programowania,kodowania itp. moim kablem OBD.

Capaz zna się na BMW ale miał też "wpadki" bo "powykładał" kilka aut Kolegom z Forum a ponownym stawianiem aut zajął się dziqsek i Prmax.

Było na Forum kilka tematów na temat Capaza ale zostały usunięte przez moderatorów (posiadam zrzuty ekranów tych tematów przed usunięciem ich).

Na dowód tego tutaj jest temat aktualny: viewtopic.php?f=21&t=263606

Zrobicie co będziecie uważali za stosowne,chciałem Was ostrzec.