Skocz do zawartości

szumy powietrza przy tylnym kole.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak jak w temacie przy prawym tylnym kole slysze normalnie sykanie tak jakby z jakiegos przewodu uchodzilo powietrze. czy to jest normalne. dodam że mam slaby reczny ale to pewnie juz linka do wymiany bo srubki przy recznym podkrecone a tarcze i klocki jeszcze w dobrym stanie.
Opublikowano
(...) dodam że mam slaby reczny ale to pewnie juz linka do wymiany bo srubki przy recznym podkrecone a tarcze i klocki jeszcze w dobrym stanie.

W E36 ręczny jest w bębnach (z tyłu są bębny i tarcze), ale jak to się dzieje na postoju, to raczej nie ma to nic wspólnego z ręcznym. A jak tam twój układ wydechowy? ;)

Najprawdopodobniej może coś być na rzeczy z tą pompą paliwową.

Opublikowano
u mnie sa tarcze i klocki, a faktycznie tez mysle ze moze byc pompa, tylko ze w jezdzie nie przeszkadza wiec nic z tym nie robie bo jak zaczne grzebac to jak zawsze cos bede musial naprawiac :)
Opublikowano

Jeśli nie naprawisz czegoś za wczasu, to później możesz mieć o wiele większą naprawę i będzie to więcej kosztowało :|.

Co do ręcznego, to zapewniam cię, że w E36 z tyłu masz tarcze i bębny jednocześnie :idea: