Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Witam,

szukam czegoś dla swojej Pani. Wiem, Płock i widzę że ma zmienione zderzaki przód i tył od wersji przedliftowej, coś jeszcze wpadło Wam w oko ?? Link do ogłoszenia: http://allegro.pl/piekne-bmw-e46-320i-170km-nav-alu-skory-indyvidual-i4039817333.html

O co chodzi z redukcją mocy ?? Znaczy nie ma 170 KM, w rozkodowanym vinie jest 125 KW czyli 170 KM.

Wartość

WBAEV11020CH50316 EV11

320I (EUR)

E46 (4FL)

3

LIM

LL

4

M54

2.20

125

HECK

MECH

TITANSILBER METALLIC (354) HIGHLEDER/BROMBEER (V5BB)

2001-09-04

Nazwa (ETK)

Norma spalinowa EU 4

Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy Sportowe dostosowanie podwozia Wielofunkcyjność dla kierownicy Kierownica sportowa ze skóry z poduszką Instalacja alarmowa

Lusterko zewn. z funkcją składania

Obr. BMW, st. le. spr. rad.nstyling

Dach przesuwno-uchylny, elektryczny Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny Roleta przeciwsłoneczna tylna

Dywaniki podłogowe Velours

Pakiet dla palących

Podłokietnik przedni

Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

Nazwa (ETK)

Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera Pas bezp. trzypunkt. i zagł. tył środek Klimatyzacja automatyczna Radionawigacja

Zmieniarka CD na 6 płyt CD

Pakiet areodynamiczny M

Lampy kierunkowskazów białe

Redukcja mocy

Spis dealerów, Europa

Brak obsługi krzyżowej

Literatura pokładowa, holenderski Dummy-SALAPA

Nazwa (ETK)

Lampa przeciwmgłowa Licznik kilometrów Komputer pokładowy akumulator w bagażniku Wersja językowa, niemiecki

Edytowane przez kris1973
Krzysztof
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O co chodzi z redukcją mocy ??

Na niektóre rynki, w tym belgijski moc była redukowana w celu obniżenia opłat.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zderzaki i progi są zgodne z vin - pakiet aerodynamiczny M. Dobór kolorystyczny wnętrza robi wrażenie :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wiem, ze jest w vinie mpakiet aero ale czy takie zderzaki nie byly w przedlifcie ?
Krzysztof
Opublikowano
Wnętrze ładne i w dobrym stanie. Ale spasowanie przodu? :shock: zwróć uwagę na odcienie obydwu przednich błotników (różnica dobrze widoczna na błotniku na odcinku od czarnej ochronnej listwy do progu), poza tym spasowanie krawędzi prawego błotnika z drzwiami, spasowanie maski z błotnikami przy reflektorach, szczególnie lewym.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ten pakiet był montowany zarówno w przedlifcie jak i w polifcie, w obu przypadkach wygląda tak samo.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Moim zdaniem auto jest cudowne na zdjęciach - wiadomo PŁOCK:) ja bym sobie odpuścił, byłem ogladałem kilka razy auta w Płocki i już teraz wiem, że ni groma nie pojade oglądać już ani jednego więcej;/