Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie kwestii wnętrza bmw e36 konkretnie chodzi o komplet fotele + kanapa + boczki.

Chciałem wymienić w swoim bmw fotele wraz z kanapą i boczkami jednak jest to co najmniej trudne gdyż gdy poszukuję skórzanych foteli do 36 trafiam głównie na fotele do coupe/cabrio czasem do turasa. Zastanawia mnie brak takich kompletów do sedana lub jeżeli coś faktycznie jest to w opłakanym stanie. Domyślam się że przednie fotele podejdą z jakiejkolwiek innej wersji (jeżeli się mylę proszę o poprawienie mnie). Co myślicie o składanych fotelach w sedanie np z coupe? Mi się to osobiście nie widzi bo i po co? Z jakich wersji podejda boczki i tylna kanapa z podłokietnikami?

Czy montaż podgrzewanych foteli w wersji w której ich fabrycznie nie było ma sens? jakie są koszta takiej inwestycji?

olej svke

svke olej

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No niestety musisz szukać z sedana. Taki urok że pasuje tylko od danego modelu.

A co do tego że Coupe jest najwięcej to nie prawda. Ja szukam i niestety jest sam syf.

Podgrzewanie to zrób to sam maty są na allegro, albo do tapicera to Ci zrobi bez problemu.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Heh właśnie jak tak patrzę to do coupe coś zawsze jest do sedana nie widzę praktycznie nic a jak coś jest to paździerz, często od cabrio są fotele w dobrym stanie ale to wiadomo że nie ma prawa pasować. Pewnie na jakichś zagramanicznych portalach coś by się znalazło ale wysyłka była by pewnie albo niemożliwa albo tak droga ze u nas kupił bym sobie vadery :D

A co jeszcze będzie potrzebne do podgrzewanych foteli bo na pewno same maty nie wystarczą skoro nie miałem go u siebie fabrycznie montowanego.

Ile mogło by kosztować obszycie foteli skórą u tapicera i ewentualnie montaż mat do podgrzewanych foteli ? orientuje się ktoś może ?

olej svke

svke olej