Skocz do zawartości

E36 fotele kanapy boczki- sedan wymiana.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie kwestii wnętrza bmw e36 konkretnie chodzi o komplet fotele + kanapa + boczki.

Chciałem wymienić w swoim bmw fotele wraz z kanapą i boczkami jednak jest to co najmniej trudne gdyż gdy poszukuję skórzanych foteli do 36 trafiam głównie na fotele do coupe/cabrio czasem do turasa. Zastanawia mnie brak takich kompletów do sedana lub jeżeli coś faktycznie jest to w opłakanym stanie. Domyślam się że przednie fotele podejdą z jakiejkolwiek innej wersji (jeżeli się mylę proszę o poprawienie mnie). Co myślicie o składanych fotelach w sedanie np z coupe? Mi się to osobiście nie widzi bo i po co? Z jakich wersji podejda boczki i tylna kanapa z podłokietnikami?

Czy montaż podgrzewanych foteli w wersji w której ich fabrycznie nie było ma sens? jakie są koszta takiej inwestycji?

olej svke

svke olej

Opublikowano
  • Członkowie klubu

No niestety musisz szukać z sedana. Taki urok że pasuje tylko od danego modelu.

A co do tego że Coupe jest najwięcej to nie prawda. Ja szukam i niestety jest sam syf.

Podgrzewanie to zrób to sam maty są na allegro, albo do tapicera to Ci zrobi bez problemu.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
  • Autor

Heh właśnie jak tak patrzę to do coupe coś zawsze jest do sedana nie widzę praktycznie nic a jak coś jest to paździerz, często od cabrio są fotele w dobrym stanie ale to wiadomo że nie ma prawa pasować. Pewnie na jakichś zagramanicznych portalach coś by się znalazło ale wysyłka była by pewnie albo niemożliwa albo tak droga ze u nas kupił bym sobie vadery :D

A co jeszcze będzie potrzebne do podgrzewanych foteli bo na pewno same maty nie wystarczą skoro nie miałem go u siebie fabrycznie montowanego.

Ile mogło by kosztować obszycie foteli skórą u tapicera i ewentualnie montaż mat do podgrzewanych foteli ? orientuje się ktoś może ?

olej svke

svke olej