Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed wiosną chciałem wymienić dziurawą chłodnicę klimatyzacji, tak się składa że mam zdjęty zderzak i atrapę lecz nie widzę jak jest montowana chłodnica. Czy da się ją wyjąć od przodu czy trzeba wyjmować chłodnicę wody i dopiero dostać się do klimy?
Opublikowano
Da sie wyjac bez demontazu chlodnicy wodnej tylko z kanału bo pójdzie wtedy dołem

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
Zdejmij gorne mocowania chłodnicy wodnej takie plastikowe, jak je połamiesz to nieszkodzi w aso kosztuja grosze, i sam zobaczysz po jej odchyleniu w strone silnika co nalezy odkrecic.

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
Widziałem jak w e34 jest chłodnica wody montowana i uważam że to żaden problem-dosłownie 15min roboty a wtedy dostęp do chłodnicy klimy jest świetny. Dlatego warto się zastanowić co jest lepszym rozwiązaniem.
Opublikowano
problem sam się rozwiązał, poległem na odkręcaniu przewodów. Nie chciałem czegoś zepsuć więc zostawię sprawę specjaliście. :?