Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
NO PEWNIE !!! przynajmniej 6 razy wpierwszym tygodniu a potem ladnie wyglada:) a i przy mierzeniu koni i czasow przez perfexperts tez sie uzywa :mrgreen:

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
moim zdaniem to obowiązkowy i stosunkowo niedrogi jak widać mod do automatu. a częstotliwość użytkowania to wiadomo,że zależy indywidualnie od każdego. wszystko zależy za ile się dorwie kierę na wymianę.
Opublikowano
A to ze jest to mod obowiazkowy... nawet nie dyskutuje :) tez tak uwarzam.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
A to ze jest to mod obowiazkowy... nawet nie dyskutuje :) tez tak uwarzam.

Do tego obowiązkowego modu się już dwa lata zabieram :norty: wcześniej było logic7 i usb . W f11 użyłem to tak jak piszecie może z 10 razy , za każdym razem jak komuś auto pokazywałem :duh:

Opublikowano

Jakby ktoś z was znalazł gdzieś jakieś tanie głośniki L7 dawajcie znać, ostatnio kupiłem po 20zl sztuka i brakuje mi jednego w słupek i dwóch w drzwi. Ale jak patrzę ile normalnie to kosztuje to się dziwie jak? Od serii F już są tansze

Z jakiej wersji są żółte naklejki?

Białe - seria

Niebieskie - hifi

Pomarańczowe - L7

Opublikowano
czytalem dzisiaj raport interpolu gdzie oceniaja ze mniej wiecej 1/3 czesci samochodowych uzywanych sprzedanych w polsce przez internet pochodzi z kradziezy. Sadze osobiscie ze nie doceniaja polkiego rynku, ja bym obstawial raczej 2/3 :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
warto się silić na łaopatki? używa się tego chociaż co jakiś czas ?

Ja zmieniam samochód głownie z tego powodu żeby mieć łopatki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zderzak przód PERFORMANCE PRE LCI - rzadko się je widuje: http://allegro.pl/zderzak-bmw-e90-e91-performance-aerodynamic-i6592617971.html

fajny ten zderzak, zastanawiałem się nad nim przez dłuższą chwilę, ale jak sprawdziłem ile rzeczy trzeba wymienić w pojeździe bez mpakietu żeby go założyć to złapałem się za głowę :shock: W ASO już takiego się nie dostanie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja u siebie robiłem konwersję z mpakietu,więc w zasadzie nic nie musiałem zmieniać poza zderzakiem.przy przejściu z serii może rzeczywiście jest gorzej. szkoda,bo pasowałby Ci do hamulców ;)
Opublikowano
ja u siebie robiłem konwersję z mpakietu,więc w zasadzie nic nie musiałem zmieniać poza zderzakiem.przy przejściu z serii może rzeczywiście jest gorzej. szkoda,bo pasowałby Ci do hamulców ;)

Właściwie da radę z samym adapterem płyty pod silnikiem :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
trzeba porównać na realoem. adapter mpakiet jest chyba taki sam jak performance,więc dlatego u mnie podeszło. na pewno zaślepki spryskiwaczy są inne niż w serii, co do ślizgów zderzaka i innych niewidocznych pierdół to nie wiem. no i jak ktoś ma halogeny to trzeba je odkodować i wtyczki zabezpieczyć.
Opublikowano
Opublikowano
Nówki mogę wam załatwić za 550-650zł ale nie będą to oryginalne. Zamiennik z karbonu wysokiej jakości. Ostatnio dla gościa sprowadzałem spoiler M5 i wyglądał jak oryginalny. Cena chyba 749zł. zamiast ponad 2tyś w aso
Opublikowano
znajdz mi chociaż jeden bardzo dobrej jakości z prawdziwego karbonu w okolicach 500-600zł NOWY
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano