Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze napewno kiedys wlasciciel siedzial na forum ..

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1038733

strasznie mi sie podoba .. ale dosc daleko ode mnie (drugi kraniec Polski) .. moze ktos zna ten samochod, ew. moze cos o nim powiedziec ??

ja z mojej strony zauwazylem jedynie ze napewno zderzak tylni jest nie oryginal .. poza tym ??

z gory dziex .. bo nie powiem .. troche sie napalilem .. i cena tez wydaje sie byc calkiem atrakcyjna (pamietam jak byla za 27 tysiecy .. ;))

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

auto forumowicza krzysztof325

bywa na forum, choc najczesciej go widzialem na streetracing.pl

wystawial na allegro te amortyzatory bilstein B8

co ciekawe dzwonilem do niego tydzien temu i powiedzial mi ze amorki juz sprzedal, auto takze

nr tel jest inny, mail takze, prawdopodobnie juz nowy wlasciciel usiluje sprzedac auto

sporo n/t tego samochodu dowiesz sie na podforum BMW streetracing.pl

sporo bylo inwestowane

moim zdaniem ciekawe auto z potwierdzona moca i dobrym wyposazeniem, chcialbym swoje 328iT doprowadzic do podobnego stanu

Opublikowano
Jeśli nowy właścicie próbuje natychmiast po zakupie sprzedać auto to napewno dzieje się coś dziwnego :/
Opublikowano
Z tego co pamiętam pisał na forum Streetracing że wymieniał Vanosa i coś było nie tak, ale wiadomo to są tylko spekulacje.
Opublikowano

jesli faktycznie juz jest nastepny wlasciciel (nie pamietam poprzedniego maila ani numeru telefonu) to sprawa nie wyglada juz idealnie ..

poza tym jedyne co wlasciciel twierdzi to to ze w aucie absolutnie nic nie jest do roboty (przeciez cos zawsze jest do zrobienia ..) .. co do wypadkowosci milczy ..

chyba jednak trzeba bedzie pojechac do niemiec za autem ..

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

vanos byl wymieniany w serwisie w Olsztynie i nadal halasowal jak dobrze pamietam, nie wiem co dalej bylo robione

numer tel poprzedniego wlasciciela-504 116 683, mam nadzieje ze nie bedzie mial nic przeciwko jezeli go podalem

Opublikowano
Kumpel z forum też miał w swoim cabrio taki problem, słychać było niby Vanosa a okazało się że tłok się rozleciał, więc różnie może być zwłaszcza że nowy właściciel już sprzedaje.
Opublikowano
Fajny i z KSR Motorsport. Ale jeżeli właściciel rzeczywiście coś kręci to ja bym sobie odpuścił. Przecież w Niemczech jest jeszcze tyle dobrych BM-ek :mrgreen:
Opublikowano

Witam.

Nawet nie wiedziałem, że jest do sprzedania.

Zamieniłem się na alfę romeo 164 , a później się dowiedziałem, że chłopak który ode mnie ją kupił jest jakimś handlarzem. Alfę już sprzedałem.

Auto miało pęknięcie lakieru na lewych tylnych drzwiach od uderzenia w słup energetyczny, przez kolegę który wychodził z auta. Poza tym nie miało żadnych wad. Było kiedyś uderzone w tył, ale ja nim żadnego wypadku nie miałem. Byłem drugim właścicielem w Polsce.

Vanos był nie potrzebnie wymieniony, bo z tego co się orientowałem do wymiany są ślizgacze łańcuszka plus ewentualnie łańcuch. Włożyłem w to auto dużo kasy. np. było całe polakierowane, ponieważ auto było porysowane gwoździem jak je kupiłem.

Lakier był piękny znajomy który ma profesjonalny zakład napraw blacharskich wraz z mieszalnią lakierów dorobił mi ten lakier.

Baza to lakier podobny do daytona-violet lub coś podobnego do tego dodana czerwona, niepbieska i fioletowa perła i zamiast metalicznego ziarna było dane złote ziarno. Lakier wyglądał przecudnie w słońcu, błyszczał się jak choineczka, a bez słońca nie którzy się dziwili że auto wygląda jakby zakurzone, czy brudne, taki efekt robiły złote ziarna.

Do tego amorki B8, sprężyny Weitec, tarcze + klocki EBC, wydech od M3 e36, ciemne szybki, xenonki, olej Mobil 5w-50 co 12tyś km, itp, itd. Dbałem o nie jak mogłem, cięzko było mi się z nim rozstać :cry2: :cry2:

Jak ktoś chciałby coś wiedzieć na temat tego autko to proszę o maila, powiem wszystko, nic nie ukryję.

Ale za tydzień odbieram e46 od lakiernika więc pochwalę się nowym nabytkiem.

Nowe autko:

E46 328i 99r 47tyś km!!!!!, w związku z delikatnie uderzonym przodem, kupiłem wszystkie części od modelu po liftingu do tego M-pakiet, xenonki, felgi BBS 19, zawieszenie H&R, po prostu miód, jak zrobię zdjęcia to na pewno się pochwalę.

Pozdrawiam.

http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png