Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zakładam nowy temat bo nie moge tu tego znaleźć albo jestem ślepy. Mam taki problem że gdy wyjmę kluczyk to zapłon mi się sam włącza i wyłącza lub ostatnio tak było że włączył mi się i było tak przez całą noc aż mi padł aku bo było radio włączone i nawiew a kluczyki miałem w domu. Może ktoś mi pomóc?

Na przyszłość

viewtopic.php?f=68&t=120678

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najprawdopodobniej masz uszkodzoną stacyjkę.

Na razie odłączaj aku do usunięcia usterki.

Opublikowano
Dzięki za podpowiedzi...mi mówili że to jest wina samej stacyjki a nie kostki. Ciężko jest wymienić taką stacyjkę? słyszałem że dużo roboty z tym chyba jest,nie wiem czy brać się za to samemu. Co nieco wiem ale nie wiem czy dam radę skoro podobno tak trudno jest ją wyciągnąć... :|
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tak bardzo trudno to nie jest, no ale już będziesz mieć inny kluczyk do odpalania i inny do drzwi itd. postaraj się najpierw wymienić ta kostkę, bo na pewno jest tańsza niż sama stacyjka, może akurat to to, jak się wahasz co do swoich umiejętności, to znajdź dobry warsztat, albo kogoś obeznanego na forum z okolicy. Powodzenia :D