Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar pomalować grill i zaciski hamulcowe na ORANGE (auto w czarnym macie) mozecie mi doradzić czym pomalowac te dodatki i co ewentualnie byście jeszcze pomalowali na ORANGE. Zastanawialem sie nad zwyklym sprey'em. ale chcialbym usłyszec opinie osoby co juz to robila.

dzieki. Pozdro Klubowicze

Opublikowano
Przy tym zestawieniu kolorów i ogólnie zwieśniaczeniu auta matowym lakierem, to możesz nawet z pędzla polecieć - już bardziej się go nie da zepsuć i generalnie jaką metodę obierzesz, to będzie jeden ch.....

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

No to się zaczęło. E46 schodzi na psy.

Wracając do tematu.

Felgi do lakiernika albo malowanie proszkowe. :duh: Gril okleić folią :mad2: , było gdzieś na forum. :search:

Proponuję jeszcze obudowy lusterek, dwa pasy przez środek i obowiązkowy napis na drzwiach 318i.

Może na masce jakaś trupia czacha.

:duh: :mad2: :cry2:

Koledzy, jakieś dalsze pomysły, pomóżmy korsjan7 upodlić to auto do końca.

Opublikowano

Kompletnie się nie znasz Carlos: pomarańczowe felgi oraz płomienie na tylnych błotnikach,plus pomarańczowe listwy wewnątrz.

Oraz pomarańczowy Kaczor Donald na dachu.To jest to. Kolego Który Zadałeś To Straszne Pytanie : nie psuj bardziej tego auta,już i tak ma dość.

Opublikowano

poczekajcie jeszcze az chlopaki pod remiza dostana dotacje unijne :) ten rok moze nalezec do e46

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

Ogólnie swojej sztuki nie tykam w ten sposób, jestem przeciwny wszelkim foliom - chyba, że na karoserii zmieniając kolor samochodu.

Stety lub nie, jest moda, często widać to w vw nowych i starszych, starych civicach na glebie, rzadziej e36, na pomarańczowe koła.

Jakiś czas temu koło trójmiasta widziałem taką grupkę - nie powiem, fajnie to wygląda, gleba, dobry kolor i pomarańcz w macie.

Sam chyba bym tego nie zrobił, ale być może zglebowana e46 w odpowiednim kolorze na pomarańczy fajnie by wyglądała, grunt żeby jeszcze co nie co jechała, byleby nie ruszać zacisków.

Jakby ktoś 14 lat temu dzisiejsze trendny przedstawił na tuning show w toruniu to by go zlinczowali, analogicznie tuningi z tamtych czasów są dziś największą wiochą.

Grunt to indywidualizm, niezalatujący wiochą, nieniszczący marki - mugen w bmw albo lusterka m-power w civicu :)

Opublikowano
Kompletnie się nie znasz Carlos: pomarańczowe felgi oraz płomienie na tylnych błotnikach,plus pomarańczowe listwy wewnątrz.

Oraz pomarańczowy Kaczor Donald na dachu.To jest to. Kolego Który Zadałeś To Straszne Pytanie : nie psuj bardziej tego auta,już i tak ma dość.

:mrgreen:

No tak, przepraszam, czasami się gubię w sobie jak nie wezmę leków.

:mrgreen:

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.