Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plyny do spryskiwacza sie mieszaja, tak jak oleje silnikowe :D Choc ja w olejach tego nie praktykuje

P.S. Rozumiem twoja frustracje :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Właśnie dostałem sms'a od ASO z zaproszeniem na wizytę serwisową. Napisali że płyn do spryskiwacza dostanę gratis :mrgreen: Nie wiem ile tego płynu będzie i jaki więc pewnie się nie napalę na taką okazje ale ciekawe jest to że oferta ważna po okazaniu sms'a :mad2: :duh: :roll2:

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

Opublikowano

Jacko tylko nie zapomnij stanąć przed bramą ASO i do zera wyjechać swój płyn. :lol: W końcu powinni zalać do pełna. :mrgreen:

Co do płynu Shella to jak były te mrozy po -15/-16 to jadąc autem przy prędkościach 120-130km/h i braku grzania na przednią szybę to płyn niestety zamarzał. :(

Opublikowano
Jacko tylko nie zapomnij stanąć przed bramą ASO i do zera wyjechać swój płyn. :lol: W końcu powinni zalać do pełna. :mrgreen:

Co do płynu Shella to jak były te mrozy po -15/-16 to jadąc autem przy prędkościach 120-130km/h i braku grzania na przednią szybę to płyn niestety zamarzał. :(

Podczas mrozów zauważyłem że u mnie BP zostawiał zamarznięte śłady na masce w okolicach reflektorów. Raczej letniego nie miałem w zbiorniku chociaż nie wiem co leją fabrycznie. Odebrałem bryke w ostatnich dniach października i na pytanie o płyn dostałem info że fabrycznie wlany jest zimowy do pełna. Faktycznie czuć było że to chyba zimowa mikstura. Dolałem BP i zauważyłem że zamarza na masce :think:

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

• 3 lata później...