Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki, rozważałem frozen orange ale zostało na niebieskim :)

Na wiosne musze o wydechu pomyśleć

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Cudowna :cool2: I to chyba jedna z ostatnich sztuk M3 E92. W BMW Welt stała taka sama tylko w kolorze frozen silver metallic, we wnętrzu to samo, strasznie mi się spodobała..Teraz pozostaje Ci tylko pielęgnować :)
Opublikowano (edytowane)

Ładna :cool2:

P.S. Czy jesteś zarejestrowany na wyjazd PW na lazurowe czy to zbieg dwóch M3 frozen blue ? :wink:

Edytowane przez KoKoS

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

Frozen ktory jest zarejestrowany na Monaco z positiveways to moj kolega z Piotrkowa, kupil po mnie taka eMke.

Ja tez jestem zarejestrowany i chce jechac ale z racji tego ze to takie samo auto chyba bede musial jechac czyms innym.

Zobaczymy jeszcze duzo czasu zostalo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dzieki,

nie planuje sprzedazy tego auta, kupilem go na koncu produkcji, zeby zostal w garazu na dlugie lata.

Mialem inne wynalazki evo/sti audi s i ta emka to najlepsze auto jakie mialem i raczej sie nie bede chcial go pozbyc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żarcik, wiem że nie po to kupiłeś żeby zaraz sprzedawać, tym bardziej że to ostatnie M wolnossące a jak ktoś rozumie różnice konstrukcyjne między tym silnikiem a najnowszym z seri F to na pewno chciałby sobie takie auto zostawić, oby służyła jak najlepiej :cool2: :cool2: :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A3-club.net

a4-klub

a5-klub

evo.org

forum.subaru

i inne ;)

ja ciebie też kojarze z A3-club

Opublikowano

Mialem inne wynalazki evo/sti audi s i ta emka to najlepsze auto jakie mialem i raczej sie nie bede chcial go pozbyc

:cool2:

piekna... najladniejszy kolor!

mam nadzieje do zobaczenia w monaco :)