Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kolego jak by byl vin to by bylo wiadomo lift byl pod koniec 2008r po za tym kolego idziesz na bogato 6 lat auto za 70tysi+oplaty mi sie wydaje ze troszke duzo :?: :?: :?:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam nadzieję ,że w przebieg nie wierzysz tak jak i ja . Ja bym się tyłowi przyjrzał dokładnie.
Opublikowano
kolego jak by byl vin to by bylo wiadomo lift byl pod koniec 2008r po za tym kolego idziesz na bogato 6 lat auto za 70tysi+oplaty mi sie wydaje ze troszke duzo :?: :?: :?:

To niska cena jak na 335i w m-paku.

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dobrze napisałeś, wydaje Ci się :mrgreen:

Opublikowano

Nawigacja powinna być nowa... Czyli Cic z twardym dyskiem ... A po wyświetlaczu widać, że jest stara...

Po lifcie są pewnie tylko zderzaki, maska klapa i światła...

Vin wszystko wyjaśni

Opublikowano
Dlaczego koledzy nie postępujecie zgodnie z regulaminem.Jak ja na początku mojej przygody z tym forum wstawiłem jakąś bawarkę bez vinu to odrazu ''lincz''na mnie był.A tu jakbyście o zasadach zapomnieli :cry:
Moje bmw moje zasady...
Opublikowano (edytowane)
Dlaczego koledzy nie postępujecie zgodnie z regulaminem.Jak ja na początku mojej przygody z tym forum wstawiłem jakąś bawarkę bez vinu to odrazu ''lincz''na mnie był.A tu jakbyście o zasadach zapomnieli :cry:

Kolego spokojnie, od porządku na forum są moderatorzy, którzy z pewnością zamkną temat jeśli nie pojawi się VIN

Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, alebo Ci się on nie podoba to po prostu nie pisz i tyle.

Jakbym miał kawałek do tego 335 to z pewnością bym go oglądnął. Mało jest sedanów z tym silnikiemi w M paku

I raczej na pewno auto jest LCI

Edytowane przez Bronx_l
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Komis Best - życzę powodzenia:) Oglądałem tam kilka bubli juz, m.in. M3 z polakierowanymi na biało wycieraczkami i plastilami pod maska :duh:
Opublikowano

Lekkim? Myślisz, że po lekkim strzale stałaby tak długo, że na blacie ma tylko taki przebieg i traciła tym samym na wartości? Marzyciel z ciebie nie lada :) .

Ktoś w końcu stwierdził, że odtworzy brykę, bo i cena pewnie mocno spadła. A jak kolega pisze wyżej, komis ten już tu parę razy się przewijał, bynajmniej nie z pozytywnej strony.

Do sprzedania: - E60 535xi LCI USA 2008 MT

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=222639

Dla amatorów "rynkowych" cen E60 535i/xi taka mała przestroga:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=1983450#p1983450

Opublikowano
PPGG przy oględzinach egzemplarzy wręcz skazanych na stan słaby ............. zawsze można się czegoś nowego nauczyć, bądź zauważyć :) .
Opublikowano

Jakbym miał kawałek do tego 335 to z pewnością bym go oglądnął. Mało jest sedanów z tym silnikiemi w M paku

I raczej na pewno auto jest LCI

W LCI powinna być nowa NAWIGACJA CIC z nowym idrivem i z dyskiem twardym (jednostka ma wejscie na jedną płytę)

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/502/46104904.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/94/img1473l.jpg

No chyba, że ktoś doposażył w starą...

miał czas bo od 2008 roku nie wiele przejechała... :mad2:

Opublikowano

Wiem o nawigacji ale bardziej właśnie skłaniałem sie ku temu, że była doposażana.

Ale w sumie chyba racja, bo o ile włącznik świateł jest poliftowy (a rzadko kto rzeźbiąc go wymienia) to przycisk start wygląda na preLCI

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Nie pasuja mi dwie rzeczy

Ma czujniki w przednim zderzaku, a wg VIN-u powienien mieć tylko z tyłu.

Ale brakuje włącznika PDC w kabinie (obok podgrzewania foteli).

Podejrzewam, że akurat taki zderzak się trafił.

Ma regulację lędźwiową, ale nie widzę w VIN-ie opcji:

S488A LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

Opublikowano
Auto jednak pre LCI bo z lipca 2008 - lift był we wrześniu.