Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie, chcialbym sprawdzic poprawnosc dzialania zegarów - jak uruchomic ten test w E39?

Z gory dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam,

Artur
Opublikowano

Test zegarow to test nr 2.

Aby go wywołac trzymaj wcisniety prawy przycisk na zegarach (ten od Check control) tak dlugo, az pojawi sie napis "CHECK CONTROL". Nastepnie pusc go i 2 razy nacisnij lewy (ten od km), az pojawi sie napis TEST Nr 2. Pusc lewy przycisk, a nastepnie jeden raz nacisnij prawy. W tym momencie zegarki zaczna swiecic, wskazowki poruszac sie.

Jest to metoda dla duzego komputera z wyswietlaczem tekstu.

Chyba podobnie jest w przypadku innych OBC.

Pozdrawiam

GO NAVY...
Opublikowano

juz odnalazlem... generalnie wszystko obsluguje sie jednym przyciskiem do kasowania przebiegu, pomiedzy testami przelaczamy sie po przez dlugie/krotkie przytrzymywanie przycisku. Test zegarow uruchamia sie po uruchomieniu testu 2 i po wcisnieciu po chwili przycisku uruchamiamy test 2.0

Pzdr,

Artur
  • 2 lata później...
Opublikowano

Dziękuję koledzy, istotnie, działa.

Niestety, przełączyłem sobie temperaturę na farenheit-y i teraz "[BAD]", bo nie wiem jak to zrobiłem :-)

Jak ustawić St.Celcjusza ?

pozdrawiam

Mariusz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Przekreć kluczyk w pozycję I potem nacisnij przycisk do kasowania przebiegu i przytrzymaj chwile, następnie przekrec kluczyk do pozycji 0 i gotowe!!!
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.