Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego. 8 tys zł za E30?????????? Zgłupiałeś? W Niemczech kupisz bez problemu za 500E E36 w znośnym stanie, to Ci wyjdzie dużo mniej z przywiezieniem i całymi kosztami do rejestracji. Już nie mówiąc, że za takimi finansami to bym w ogóle się nie pchał w takie staruszki spod znaku BMW tylko kupił coś prostszego, nowszego i tyle. Do BMW wrócisz jak Cię będzie na nie stać.
Opublikowano
nie chcę e36 tylko e30. nno i właśnie chcę się pchać w staruszki bo mają duszę ;) w Niemczech też mam zamiar poszukać, ale to trzeba już język znać :D
Opublikowano

Jestem z Białegostoku. Tu panuje taka opinia ,że aut z Łomży się nie kupuje....

Wg moich obserwacji nie dlatego że to zagłębie handlarzy, bo tak nie jest, tylko dlatego że są dowalone...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie chcę e36 tylko e30. nno i właśnie chcę się pchać w staruszki bo mają duszę ;) w Niemczech też mam zamiar poszukać, ale to trzeba już język znać :D

:cool2: Brawa ode mnie dla Ciebie za ten post :cool2:

Opublikowano
chociaż raz zabłysnąłem :D ale nie ma co gadać... tylko trzeba szukać i szukać. może na wielkanoc coś się znajdzie ;)
Opublikowano
ja mam taką E30 na sprzedaż, cena do rozsądnej negocjacji ;)

http://allegro.pl/bmw-e30-318i-zero-rdzy-bardzo-zadbana-i3774532848.html

Twoja jest zbyt ładna a co za tym idzie za droga dla naszych rodaków, gdybym tylko miał dla niej suche miejsce do życia już bym do Ciebie po nią jechał :D

ja cały czas się biję z myślami czy ją sprzedawać, czy może jednak dla siebie zostawić i w niej dłubać :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli tylko masz dla niej garaż to zostaw :D
Opublikowano
kurde... tak przeglądam te strony... otomoto.pl, allegro.pl, autoscout24.pl i stwierdzam, że nie znajdę swojej e30'stki ;/
Opublikowano
no przecież nie będę szukał za 15 tysięcy... to już wolę sam ją zrobić ;) do 9 tysięcy to max jak szukam ;)