Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kupiłem ostatnio Bmke po strzale w prawy przód. Autko juz jest zrobione ale jest kilka problemow.

1. czuje ze lekko sciaga mnie w lewo auto bylo strzelone po strnie przeciwnej podluznice nie ruszone pas przedni wymieniony blotnik nowy prawy wymalowany to samo maska i lampy nowe. Pojechalem na zbierznosc gosc w zakladzie najechal mi na linie puscil kierownice i mowi ze autka mi nie sciaga zajzal pod spod i mowi ze ciezko bedzie zrobic zbierznosc w tym aucie i tlumaczyl sie....

Co mam zrobic? przesiadlem sie z poloneza heh no i rożnica wiadomo jaka jest

2. oczywiscie jak maseczka byla lekko zjechana do gory wymienilem ja cala niestety nie wiem co sie stalo z koncowkami spryskiwaczy na maske kupilem nowe zalozylem w dodatku na pale bo nie wiem jak mialem tam jeszcze jakies rozgalezienie i dwa hmm jakby elementy odpowietrzajace niestety nie zalozylem ich bo nigdzie mi nie pasowaly...:/(tępy jestem)

wszystko jest oka ale jak chce szybe spryskac to zeby efekt byl zamierzony musze miec ponad 100kmph bo przy 50 sasiad za mna dostaje po szybach heh a ja mam zaledwie kilka kropel na dachu.

Jak mozecie wypowiedzcie sie w temacie bo ja jak narazie zielony jestem. Pomocy...

Opublikowano
Kolego, najprawdopodobniej na masce z przodu masz dysze do spryskiwania tylnej szyby tylko musisz sobie wycieraczke zamontowac jezeli masz sedana albo coupe. :twisted:
Opublikowano

Witam

Co do spryskiwaczy, to podpatrz u jakiegos kolegi jak sa zamontowane.

Chyba w tarnowie znajdzie sie jeszcze jeden egzemplarz.? :P

pozdrawiam